BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic

This Post:
00
224226.118 in reply to 224226.117
Date: 8/25/2012 8:18:26 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Tko god osvojio izbore želim mu puno sreće , a još više živaca

Upravo ovo ... sto se tice varanja potezati rasprave na forumu je uzaludno bili u pravu ili ne uvjek ce biti istomisljenika i onih koji to nisu ... najpametnije je ako je nesto sumnjivo prijaviti gm-u i cekati da oni odluce dalje od toga istjerivati prvadu je sizifov posao

Message deleted
This Post:
00
224226.120 in reply to 224226.119
Date: 8/25/2012 11:36:58 PM
Overall Posts Rated:
2828
teške riječi padaju... amo manje laprdanja a više treniranja buducih reprezentativaca.. dosta je bilo demokracije

This Post:
11
224226.121 in reply to 224226.120
Date: 8/26/2012 3:25:28 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48114811
Nemam se namjere nikom ispričavati zbog svojih postupaka...javno sam stao uz frenda, a osobno sam mu rekao nek ne radi gluposti...ak se to nekome ne sviđa njegov problem...a to kaj Marijoh nije poslušao moj savjet i kaj je dalje nastavio po svom je njegov gubitak...

Ali kak sve to ide ovdje, vjerojatno sam ja na kraju kriv za to...

Isto tako, nebitno vjeruje mi tko ili ne, Marijo je samoinicijativno bidao na oba igrača...za Boškovića nisam imao pojma da je on u pitanju, a nakon ovog drugog sam mu rekao neka to više ne radi...i nije...meni dovoljno...

Nikad nisam nikog prijavio, nit neću...boli me đon kaj bilo ko radi u ovoj igrici...ovo je igrica...ko monopolly ili čovječe ne ljuti se, samo u drugom obliku, i opet me boli đon kaj si ko misli po tom pitanju...jer pacijenti tipa Croata vjerojatno definiciju prijateljstva traže po riječniku stranih riječi...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
22
224226.122 in reply to 224226.121
Date: 8/26/2012 3:44:07 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48114811
A sad da se vratim na izbore...

Imamo dva ok kandidata, u dobrim sam odnosima s obojicom i volio bih da tako ostane...koji god pobijedi može računati na mene za pomoć, naravno koliko će mi prilike dozvoljavati...

Ali u ovom trenutku mislim da bi repka više profitirala dolaskom Kejsija za izbornika, te stoga moj glas ide njemu...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
44
224226.123 in reply to 224226.122
Date: 8/26/2012 4:26:56 AM
Overall Posts Rated:
44
pa kadi sam ja to dosa,lijep primjer cinite nama novim umjesto da pisete kako da igramo mi novi i da nas savjetujete
vi tu samo vrijedate jedni druge,stvarno mi je za ca sam i poceo igrati ovu igru
a vidim da i samo pisete o ljudima kojih vise ni nema tu,stvarno ste vrli napadati nekoga ki ni tu,ki vam nemore odgovoriti
toliko o moralnosti vas nekih koji se tucete u prsa moralna

po meni ste gori od njih ,jer takvo licemjerje se rijetko vida......

From: ibarix

This Post:
11
224226.124 in reply to 224226.110
Date: 8/26/2012 6:30:13 AM
Overall Posts Rated:
706706
Konačno neko normalan ! Svaka ti dala... Riječ licemjer nam dolazi iz grčkog i ima više značenja.

Osoba koja se pretvara da ima vrline, moralna ili religijska vjerovanja, principe, itd., koje zapravo ne posjeduje, pogotovo osoba čija se djela razlikuju od izrečenih stavova.
Dakle Ray nisi kompetentan da uopće govoriš na ovu temu. Posveti se treningu jer si u tome dobar a ovdje na ovu temu nemaš pravo glasa. Zašto ja ili svrake u svojim transferima nemamo Arsenal, rudar,celje, krajišnika,poreč,stromorske,dugave,malinske i slične pizdarije?? Umijesto da braniš dugave i slične sebi pametnije ti je da šutiš.Na ostale klubove se isto odnosi ali su oni pametni pa se bar ne miješaju.....

A ja mislio da si ti odustao od igre... OMG.

This Post:
33
224226.125 in reply to 224226.113
Date: 8/26/2012 6:41:32 AM
Overall Posts Rated:
706706
Ja sam gore pisao za anabolica da je normalan(njemu je upućen post) a ja sam totalno nebitan u cijeloj priči.

Nebitan si, točno. Samo kuhaš. Daj nešto pozitivno napravi za zajednicu. Kao Ray npr. Na stranu bananje marijoha, ali i on je ogroman posao za repku i zajednicu napravio.

Pomutio ti se razum pa spominješ nekakvog lescaretta šta nema veze s vezom.

Ovako bezobrazno razgovarati s Rayom koji je napravio ogroman posao i za reprezentaciju i za zajednicu pokazuje koliko nemaš respekta ni za koga. Đon-obraz.

Zašto si branio marijoha cijelo vrijeme a znao si da je prevarant?

Po čemu zaključuješ da je morao znati?

Zaključak je onaj da kao šta ne možeš alkiću reć da je alkić,narkomanu da je narkoman...tako ni ti ne možeš prihvatit činjenice i još nas radiš budalama sudjelujući u raspravama na ovu temu. Zato mani se ove teme i ne sramoti se.

Croato, jedini se ti sad tu sramotiš. Prateći forum ovih nekoliko godina pokazalo se da te nitko ne voli pa mi nije jasno zašto dalje nastavljaš. Attention whore? Jednostavno odustani, već si pokazao ljudima šta si i kakav si.

I vratimo se na temu, a to je national team, a ne osobno napadanje.

From: LooKA

This Post:
33
224226.126 in reply to 224226.124
Date: 8/26/2012 6:42:42 AM
Overall Posts Rated:
246246
i koji je bio smisao 32 posta rasprave na NT debate threadu oko marijole i staroste? oO
kaj nije to vec svrsena prica?
mislim kretenarije bez ikakvog razloga...
@croata,a koji ti kurac predstavljas uopce ovoj repki i od kud si ti najednom tolko kompetentan raspravljat o nekim gluposti tipa kaj je radio marijola ili starosta?

SVI IMATE PRIJAVI TIPKU,nema ovo smisla ovakve rasprave vodit po forumima...

Message deleted

This Post:
11
224226.128 in reply to 224226.123
Date: 8/26/2012 6:47:00 AM
Overall Posts Rated:
706706
pa kadi sam ja to dosa,lijep primjer cinite nama novim umjesto da pisete kako da igramo mi novi i da nas savjetujete
vi tu samo vrijedate jedni druge,stvarno mi je za ca sam i poceo igrati ovu igru
a vidim da i samo pisete o ljudima kojih vise ni nema tu,stvarno ste vrli napadati nekoga ki ni tu,ki vam nemore odgovoriti
toliko o moralnosti vas nekih koji se tucete u prsa moralna

po meni ste gori od njih ,jer takvo licemjerje se rijetko vida......

Bravo. Dajem ti lopticu :)

Advertisement