See ennustus on jah uskumatult täppi läinud.. Kuigi endale tundus, et võistkond oli kuidagi ühtlasemalt komplekteeritud terve eelmise hooaja vältel. Võrreldes praegusega, siis põhimehed olid küll nõrgemad aga pink oli juba palgaliselt 20-30k üle mu praegusest pingist.. Tulemus on sellegi poolest vägagi rahuldust tekitav, võtts arvesse veel fakti, et üle poole hooaja polnud just teab mis mehed koos :)
Sa võtsid jah normaliga ja see oli päris suur üllatus mulle!!! Mul oli veel karikas esimene reaalne vastane ja ei tahtnud komistada ning andsin kolmele põhile puhkust meie mängus :D Üritasin sind kavaldada ka kannatlikuga KM koha pealt MJ-ga aga noh.. Arvata oli, et asjatult :D
Kui sul ikka varianti on, siis käi pilvedes ära ;) II liigas on ikka väga keeruline treenida.. Proovin siin VÄ-t teha, trenni saab VT koha peal ja hetkel suht naljakate skillidega annab põhile vahetust. Trussikutega mängus oli tema hea produkt Boogert minu põhi vastu veits raskuses aga need 14. min kui mu treenitav väljakul oli, muutus Boogert pidurdamatuks, olgugi, et rünnak oli korvi alla suunatud..
Last edited by TauriPG at 3/4/2014 7:44:47 AM