BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
44
264933.118 in reply to 264933.117
Date: 3/18/2015 9:54:30 AM
Overall Posts Rated:
807807
Si ma acuza Otis pe mine ca mint ca urmeaza infrangerile :D.
Acum cred ca spera sa ma opresc din infrangeri =)).

This Post:
00
264933.119 in reply to 264933.118
Date: 3/18/2015 11:14:03 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
Like +1

This Post:
44
264933.120 in reply to 264933.118
Date: 3/18/2015 11:19:15 AM
Overall Posts Rated:
807807
Fata de sezonul trecut au ramas in cupa, mult mai multe echipe din RBBA, dar nu este niciuna favorita clara.
Cum de altfel si in campionat, chiar daca este diferenta intre conferinte, in interiorul conferintei echipele sunt mai apropiate ca valoare.

This Post:
00
264933.121 in reply to 264933.120
Date: 3/20/2015 12:38:39 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Si mai ramasera 6 echipe din RBBA si 2 outsideri, starforever care e un cunoscator al buzzerului si are echipa cu care poate lupta pentru cupa si eu zic ca are si sanse daca echipele adverse nu joaca la potential maxim, deci un semioutsider, iar cel din div III, care chiar e outsidere si cred ca nu mai trece inca un tur de cupa.
Iin conferinta albastra asta e sansa lui indiana si cluj sa urce avand in vedere ca diferentele intre locurile 1-5 sunt mici, iar adversarii lor sunt angrentati in cupa, iar in afara de Pistons care are un meci mai usor, ceilalti 2 trebuie sa lupte cu mine si Brigada.
Ares nu isi poate permite sa joace decat cu echipa buna pentru ca sezonul acesta i-am administrat o infrangere si dupa inca un sezon de antrenament imi permit sa joc si alte tactici, plus ca nu il mai are pe Taylor cu care sa ameninte si exterior, cel putin nu asa de tare cum putea in trecut
BC Constanta a castigat la limita cu Brigada in conditiile in care Brigada avea sigur un titular accidentat, daca nu chiar 2, nu mai stiu sigur(si mi-e lene sa verific).
Deci meciuri interesante avand in vedere ca toti suntem in lupta pentru campionat si pentru cupa.
Se anunta o saptaman interesanta si o cupa mult mai disputata decat sezonul trecut. E posibil ca sezonul acesta sa se rupa suprematia Conferintei rosie pentru cupa, care e de 5 sezoane, ultima Cupa a conferintei albastre fiind atribuita lui Cluj, desi mai sunt sperante sa ne prelungim dominatia, pentru ca totusi au ramas top trei din conferinta rosie.

@Otis Cate carpe de jucatori trebuie sa-mi cumperi:D

Last edited by Iwillsurvive at 3/20/2015 12:41:32 AM

This Post:
00
264933.122 in reply to 264933.121
Date: 3/20/2015 2:04:17 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
deci, in ordinea numerelor de pe tricou:
1. e frumos ca ares nu mai are SG, dar in pana mea, a luat 900k pe un jucator de 33 de ani la mijlocul sezonului. ma jur ca sunt convins ca daca cu 0 saptamana inainte de transfer nu incepeam sa dezbatem aiurea de ce au crescut preturile la guarzi, ASESOFT nu l-ar fi cumparat la pretul ala. overbid, asta e. nu ilegal, probabil ca valoarea reala e 750-800, dar suficient ca sa-mi bag unghia in gat. point is, are bani si a si economisit pana acum. daca tu crezi ca nu o sa avem un transfer de 1,5 milioane de la el pana in playoff, sau in orce moment un transfer pt un juc cu salariu de 200k atunci te inseli. e campioana si are si venituri din stadion peste noi toti.

2. speram sa profit de meciul sau de cupa dar m-am lamurit ca am echipa rpea dezumflata, chiar si pt surpirze. dar macar nu ma batut la 1000pct, deci a mai pierdut la cosaveraj fata de restul. vreau sa-l vad sa joace un meci serios in prima runda de playoff, atat

3. referitor la outsideri, cu tot respectul, dar 0 chance. tb sa fii cu capul sa nu dai playoff CT, si oricum mai sunt meciuri de campionat pana la urmatorul tur, deci la consum egal de entuziasm e over meciul. Nankatsu a dat CT in ultima etapa, dar are timp sa si-l refaca.

4. mi-e greu sa zic cine va castiga. as zice ares doar pt ca mai are loc sa adauge la echipa. sincer nu sunt convins ca tu si BD ati castiga meciurile voastre impotriva lor, DACA nu ii ghiciti.

5. last comment, meciurile de campioat sunt irelevante ca precedent. din sferturi in sus, e all in, fara sanse de surprize. in campionat, in special in meciuri cross-conferinta nimeni nu joaca la maxim, n-are de ce. iar chiar daca ar facea-o, slabe sanse ca si adversariul sa o faca la fel ca sa fie relevant.

6. oricum, iti tin pumnii. e ocazia ta de a castiga inca un trofeu. din moment ce update-ul de antrenament a avut loc azi, e greu ca ares sa adaugge ceva, iar acela sa fie in forma pt meciul cu tine. deci... go for it

This Post:
00
264933.123 in reply to 264933.122
Date: 3/20/2015 5:07:53 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Referitor la Taylor, ok CSU a dat un pret un pic cam mare (eu mai mult de 650 nu as fi dat), dar nu inteleg de ce nu il foloseste, eu cu siguranta as fi facut-o.

As putea si eu sa stau la salariile lui Ares de dinainte sa-l vanda pe Taylor. -100k pe saptaman nu ar fi extraordinar de mult, dar in conferinta noastra nu prea are rost. Daca eram in conferinta albastra probabil ca asa as fi facut. Oricum mai am un sezon de antrenament, ca sa ma lamuresc ce gauri mai trebuie astupate.

Mersi de indicatia cu PIV. oricum pivotul nu cred ca voiam unul cu salariu mai mare, dar se pare ca trebuie sa ai un minim de secundare. eram multumit de PIV anterior, totusi se pare ca acesta evolueaza ceva mai bine. totusi ce castig pe parte de secundare pierd pe parte de libere, dar liberele sunt mai usor de remediat decat secundarele.

La punctul tau 3 nu sunt total de acord. Starforever are oarece sanse. uitate la meciul din cupa cu Quasars ce ratinguri poate scoate. Probail ma vei contrazice ca acolo ca jucat acasa. Adevarat, dar sa nu uitam ca Nankatsu team il are pe Marcel Coman accidentat (unul din aruncatorii decenti din punctul meu de vedere). Sigur ca as paria pe cel din urma, dar as zice ca sansele sunt cam 60% in favoarea lui Nankatsu team, avand in vedere conditiile date.

Multumesc pentru incurajare, ramane de vazut cu cine tine motorul la meciul de joi. As zice ca Aresul are un usor avantaj. Ramane de vazut daca pot sa-l surprind.

This Post:
00
264933.124 in reply to 264933.122
Date: 3/20/2015 5:23:09 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
oricum din punctul meu de vedere, favorit la cupa e Pistons. Are o echipa solida si a prins un culoar bun. Dupa el as oscila intre Nankatsu si Brigada.

Eu cred ca Brigada va castiga chiar daca va fi ghicit.

This Post:
00
264933.125 in reply to 264933.124
Date: 3/20/2015 5:40:13 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
apreciez total ca ai apasat pe enter ca sa pot citi linistit tot si in detaliu. voi posta mai des

Pistons are sanse mai ok, dar potentialul mai mare e la Ares. tb sa il prinda in semi-finale pt a avea sansele cele mai mari.

Brigada nu trebuie doar ghicita, iti trebuie si jucatori cu skilluri specifice ca sa-l opresti.

mingea e rotunda, clisee e multe, cum ar zice vanghelie. sa vedem ce se intampla. anul trecut cine ar fi crezut ca Pacers va rata trofeul...

This Post:
00
264933.126 in reply to 264933.125
Date: 3/20/2015 6:31:20 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
In orice caz nu ma asteptam sa castig troferul chiar eu. Am avut culoar si am stat bine si in campionat. Daca riscam un loc 6 sau mai jos sigur nu as mai fi castigat cupa.

Eu zic ca daca Nankatsu are echipa completa si reuseste printr-un miracol sa-i tina in forma e favorit clar, dar la el forme mai sus de 8 nu am vazut si astea doar o saptamana sau doua.

This Post:
00
264933.127 in reply to 264933.126
Date: 3/24/2015 11:56:55 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
bai, Diverse a dat CT cu rezervele. ce sa intamplat.

:O

Nankatsu e sigur de locul 1. chiar daca IWS castiga in meciul direct, tot va avea o victorie si cosaveraj.
fara exagerare, bravo lui nankatsu pentru felul in care s-a folosit de context.

This Post:
00
264933.128 in reply to 264933.127
Date: 3/24/2015 12:13:08 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
cred ca a facut-o din greseala. si-a cam redus sansele sa treca mai departe in cupa. Da se pare ca Nankatsu e sigur de locul 1, dar daca greseste cu cineva nu e chiar asa sigur. mai sunt cateva meciuri. mai trag speranta

Advertisement