To ze Marvan hral malo i za Wixixa som sa dozvedel od jeho majitela, lebo takto odovodnil ze ho uz dalej nemal motivaciu trenovat.
Informace od manažera, který "dokázal" svůj tým dovést z 1. do 3. ligy jsou ty pravé. Každopádně bych mu chtěl poděkovat, že umožnil Marvanovi přestup do mého týmu. Pro můj tým je prospěšný, i když nehraje v NT.
To ci som to mohol udelat lepsie, ukaze cas. Ked sa v buducnosti naskytne nejaka chyba, co som posobil tymto veberom tak sa ospravedlnujem, ale zatial Cesky vyber aspon podla mna nevyhodu neutrpel.
A to je přesně to, o čem mluvím. Vem si konkrétní můj argument z minulé zprávy a napiš, v čem je nelogický. Nejsi schopen žádný můj argument rozporovat, vždycky se dočkáme jen obecných frází.
Tohle se bude docela těžko posuzovat, jestli tým utrpěl konkrétní ztrátu. Protože pokud dojde k situaci, že nebudeš moci nabrat dalšího hráče, tak to bude záležet na tom, jestli přiznáš, že si někoho nepovolal jen proto, že už nebylo místo. Pokud dojde k tomu, že bude potřeba někoho zachránit a v U21 už nebude místo, tak to dopadne nejspíše tak, že buď se Amare rozhodne ho nechat opustit BB nebo ho zachrání za cenu poklesu nálady v U21. Ale i kdyby k takové situaci nedošlo, jde o to, jestli jsme na ní byli připraveni nebo ne, nikdy dopředu nevíš, co bude a co nebude potřeba.
To som pochopil, tie veci som si vsimol aj ja, ale novy engine plati len od tejto sezony, vktorom Cesky tim odohral len dva zapasy a vtych som praveze zahral pomalsie taktiky, ja som mal na mysli este zapasy z minulej sezony.
To myslíš vážně s tím, od kdy platí nový engine?
Edit: sorry, este ktym planom, kedze neviem aky budu dalsi superi asi by som musel byt uz naozaj mudry, keby som mal odvahu nieco slubit len tak naslepo, k tymto zatial dvom zapasom sa uz vyjadril.
Aspoň na úrovni, že nepostoupit do playoff by byl neúspěch, by si to snad mohl vědět i bez rozlosování, ne?
A nejde o slib, jen prostě o nějaký vnitřní pocit. Spíš jde o to, abychom věděli, jaké máš ambice. Když napíšeš rád by sem v základní části byl do 8. místa a nakonec budeme 20., tak za to Ti nikdo uši neurve.
A taky mi jde třeba o to, jaké máš plány, pokud se dostaneme do playoff? Jestli se budeš snažit uhrát každé kolo za každou cenu nebo budeš riskovat, aby si v případě postupu zvyšoval šance v dalších kolech? Z mého pohledu je totiž turnaj jen o tom, kdo bude z Evropy nejlepší a vyhraje si výhodu domácího prostředí pro další ME. Pokud se toto nepovede, je pak z mého pohledu jedno, jestli vypadneme v 1. nebo třeba 3. kole a do ME budeme nasazeni jako číslo 15 nebo třeba 25. Tohle neříkám proto, že se chci stát nástupcem, dobře vím, že naše šance na celkové vítězství jsou nejspíše menší než 5%. Stejně jsem k turnaji přístupoval v minulosti jako trenér U21.