Itka viņi SF un SG pozicija ari neko ipaši neizdarija,bet...
Atkal man komanda bus parmaiņas:DPameginaju es šeit gandriz visas taktikas,nu nespele komanda,ka man gribas un viss.Look Inside tomer rulle!Pardevu es lietuvieti(ar tadu algu un tikai 2. maiņa spelet nevaru atlauties).Viņa vieta pirkšu vienu vai divus C(ja pietiks naudas) un atgriezisos pie parbauditam ar laiku vertibam:DDoma bija to visu izdarit tuvak izškirošajam spelem kausa,bet BBB jau grutie pretinieki iet un skatities ka mokas mana komanda vairs nevaru...PS BR ari atrak labu C vajag,ar katru speli,man liekas,vajak spele komanda(tapat ka man),ari pedejais zaudejums Ribe PL to pierada...
gribēji, lai leitis kā PF uznjemās metienus uz sevi?
pie tam tagad no C vinjam jēga maza. tikai algas pacels. kamēr var iztikt bez, domāju, ka tas arī ir jādara... uz PO panjems un būs nepaturams. kausam tak arī tagad nevajadzēs...
pie tam tagad no C vinjam jēga maza. tikai algas pacels. kamēr var iztikt bez, domāju, ka tas arī ir jādara... uz PO panjems un būs nepaturams. kausam tak arī tagad nevajadzēs...Nu itka ja.Bet BBB viņam tagad nopietni pretinieki naks.Ja grib izslegšanas stadija iekļut tad jau vajag C...
nu leitis tev 1:1 ar manu slovāku var teikt... daži skili labāki, daži sliktāki... nav brīnums, ka pie pacietīgi neplosās.. vot tev vajadzēja provēt Lubartu likt kā garo, jo šis tak visu laiku njem uz sevi.. (mož provēji to darīt, bet es tā uzreiz neatceros) vispār tīri labu cenu par vinju dabūsi. sanāks vēl tīri no darījuma nopelnīt?