BuzzerBeater Forums

Iran - II.3 > II.3

II.3

Set priority
Show messages by
From: Soorena

This Post:
00
270487.119 in reply to 270487.118
Date: 7/22/2015 10:39:29 PM
Overall Posts Rated:
22
خوش آمدی سورنا جان

سوالی درباره بازی داشتی همینجا بپرس اکثرا بچه ها قدیمی هستن و اینکاره...

همه دوستان اهل دل هستن و شوخ طبع

یحتمل چون جایگزین تیم دیگه ای شدی تو دسته دو اگر دو تا بازی آخرت رو نبری میری یک دسته پایین تر

فقط میتونم بهت پیشنهاد کنم اون بازیکنات که داخلیشون قوی هست بزاری سنتر و پاور فروارد

و اونایی که بیرونی قوی هستن بزاری گارد و شوتینگ گارد

و اونی که هم داخلی هم بیرونی بالاست بزاری فروارد متحرک

بلکه بتونی بازیهایت رو ببری و تو دسته دو بمونی

اگر هم سقوط کردی اصلا نگران نباش کاری میکنیم زود بیای دسته بالاتر

ممنون از راهنماییت.دارم راهنما رو میخونم ولی انگار اونجا همه چیز رو کامل نگفته...بهرحال میخوام بچسبم به تمرین اما رو کارکنان یکم گم و گیجم!!:) دسته پایین هم رفتم ایرادی نداره روزبه جان.خوشه عزیز
فقط یه راهنمایی کن.برای من تازه وارد،انتخاب کردن کدوم تمرین مثمر ثمره؟یه بازیکن 19 ساله دارم که گمونم قوانین انجمن اجازه نده در موردش صحبت کنم،اما دارم رو اون زوم میکنم.فعلا روی ریباند می خوام کار کنم.بنظر تو و بقیه دوستان،برای من می تونه تمرین خوبی باشه؟

Last edited by Soorena at 7/22/2015 10:43:30 PM

From: Roozbeh

This Post:
00
270487.120 in reply to 270487.119
Date: 7/23/2015 2:06:06 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
چند برنامه رو در کنار هم باید انجام بدی

تمرینات که خیلی مهمه اونم اگر میخوای جواب بگیری باید تو یک پست دو تا سه تا بازیکن فقط تمرین بدید
یعنی تمرینات رو روی یک پست تنظیم کنی و تو همون پست 48 دقیقه یعنی یک بازی کامل از بازیکنای تمرینیت بازی بگیری

فعلا تو بخش کارمندها فقط یک مربی بگیری با لول 6 تا روی تمرینات تاثیرش رو ببینی دکتر فعلا بکارت نمیاد فقط برای اینکه بازیکنانت مسدوم نشوند کافیه در هر هفته بین 48 تا 70 دقیقه ازشون بازی بگیری که هم مسدوم نشوند هم اینکه فرم بازیکنات خوب باشه، مدیر تیم هم فعلا حداقل تیم شما نیازی بهش نداره مگر یک چند وقت بگذره و سطح تیمت بالا بیاد

برای بازیهای تدارکاتی مهم نیست با چه تیمی بازی کنی اما ترجیحا اگر میخوای برنده باشی با تیمهایی در سطح خودت یا پایین تر بازی بزار. البته هیچ تاثیری روی بازیهای لیگ و حذفی نداره این بازیهای تدارکاتی!

اگر مایل بودی میتونی سطح بازیکنهای جوونت رو برای مربی تیم زیر 21 یا قدیمیها بفرستی تا بهت بگن چیکارشون کنی. من هم میتونم کمکت کنم. مشکلی درباره صحبت کردن سطح بازیکنات نیست حتی میتونی اینجا بزاری توضیحات کاملشون رو.

من نمیدونم میخوای فقط داخلی تمرینش بدی یا مولتی اسکیل باشه یعنی هم بیرونیش خوب باشه هم داخلیش؟

سطح اون 3تا بازیکن جوونت رو بفرست تا بهت بگم
فرزام بلوچی
مجتبی جوادی
پارسا جیرانزاده
این 3تا میتونن بازیکن تمرینی باشن اما چون آخر فصل هستیم فصل بعد یک سال میره رو سنشون و سخت تر میشه تمرین دادنشون هر سال که بگذره

نهایتا این بازی هفته ای 3 بازی بیشتر نیست که بنظر من 12 یا 13 تا بازیکن کافیه
تو میتونی 14 تا نگه داری
تو پستهای بیرونیت 8 تا نگه دار
داخلی هم 4تا
بقیه رو اخراج کن و به مرور بازیکنهای بهتر بگیر
البته فعلا برای تو زوده که بازیکن سطح بالا بخری

برای شروع بنظرم
هر هفته که میگذره باشگاهت رو بزرگتر کن
به ترتیب
7000
800
200
10

و بازیکنات رو منظم فعلا تمرین بده

باز سوالی داشتی بپرس

This Post:
00
270487.121 in reply to 270487.120
Date: 7/23/2015 10:05:46 PM
Overall Posts Rated:
22
تمرین مولتی برای من زوده.چون بازیکن مناسب ندارم ترجیح میدم فعلا روی داخلی کار کنم و بفروشم تا پول جمع بشه واسه خریدن بازیکن بدرد بخور.برای مربی هم طبق پیشنهادت عمل کردم
ورزشگاه رو به ظرفیتی که گفتی رسوندم(البته 19 روز دیگه).خیلی دلم میخواد بازیکن اخراج کنم که پول باشگاه هدر نره اما مشکلم اینه که کدوم رو اخراج کنم کدوم رو نگه دارم؟
:)
چطوری میتونم اسکیل بازیکن هام رو بزارم اینجا؟باید دونه دونه اسکیل اونها رو تایپ کنم؟
ممنون که داری راهنمایی میکنی روزبه جان

This Post:
11
270487.122 in reply to 270487.121
Date: 7/24/2015 8:27:55 AM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
یک اسکرین شات بگیر از بازیکنهات
اگر با لب تاب یا پی سی کار میکنی با دکمه پرینت اسکرین میتونی عکس بگیری و تو برنامه نقاشی میتونی کپی کنی و تو سیستمت سیو کنیش! بعد تو یک سایت که میشه عکس آپلود کرد آپلود کن بعد لینکشونو برای من بفرست تا ببینم اوضاع بازیکنانت رو

برای تمرین پس بازیکن ایرونی که داری و فصل دیگه 3تا بازیکن دیگه بهت میده
شروع هر فصل سه تا بازیکن 18 یا 19 ساله ایرونی از درفت گیرت میاد
همینها رو تمرین بده برای تیم ملی زیر 21 سال ایران
هم به تیمت کمک کردی هم به تیم ملی

مربی که میگیری حواست باشه حقوقش خیلی بالا نباشه و اگر با مناسبه حقوقش هر هفته زیاد میشه حواست باشه به موقع دوباره عوضش کنی
مربی با تخصص بدنسازی برای جوون تر ها مناسبه و مربی با تخصص تمدید حرفه برای حفظ اسکیلهای بازیکنهای سن بالا مناسبه

ورزشگاهت رو که ارتقا ندادی!!! بعدشم فعلا قیمت بلیطهات رو بالاترین قیمت بزار چون تعداد صندلیهات کمه و پر میشن فعلا با قیمت بالا هم! نیازی به کم کردن قیمت نداری
لزومی نداره یهویی به اندازه 4 میلیون صندلی بسازی! چون پولشم نداری نمیتونی این کار ور بکنی! به اندازه پولی که داری تعداد صندلیهات رو فعلا زیاد کن

From: Babak

This Post:
11
270487.123 in reply to 270487.117
Date: 7/24/2015 11:31:26 AM
Overall Posts Rated:
33
نه واقعن من برنامم اوکیه ، الان دو تا بازیکن توپ دارم تمرین میدم ، چرا سومین بازیکن تمرینیم هموطنم نباشه؟ :D

This Post:
11
270487.124 in reply to 270487.122
Date: 7/24/2015 1:54:51 PM
Overall Posts Rated:
22
فکر کردم بدون اسکرین شات گرفتن شاید راهی باشه که مشخصات بازیکن رو منتقل کرد.آپ لود میکنم میفرستم

هر فصل سه تا بازیکن بهم اضافه میشه؟هرچقدر توضیح بدی نمیگرم.این یکی رو باید صبر کنم تا خودم تجربه کنم ببینم چیه
صد در صد بازیکن تمرینی باید ایرانی باشه.فکر کنم بغیر از تیمهایی که توی لیگ اول بازی میکنند و مجبورند تو کورس رقابت باشند و بدنبال مقام هستند،بقیه باید بازیکن تمرینیمون ایرانی باشه.درسته؟

مربی رو خوب شد گفتی،حواسم به حقوق نبود که اضافه میشه.مرسی

ورزشگاه رو ارتقاء دادم اما پیغام داد 19 روز دیگه ساخت وسازش تمام میشه.دلالیه دیگه!کارگر نداری تو باشگاهت بفرستی برام کار ورزشگاه زودتر انجام بشه؟:))

قیمت بلیط رو هم افزایش میدم.هرچی فکر میکنم میبنم طرفدارها باید برادریشون رو ثابت کنند.راستی یوقت این طرفدارها ول نکنند برند!!شاکی نشن

تو خصوصی لینک بازیکن میدم بهت.

خیلی آقایی
بووس بوس

This Post:
00
270487.125 in reply to 270487.123
Date: 7/24/2015 4:24:32 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
من که میگم همه تمرینیها باید ایرونی باشه

دیگه چی از این بهتر بابک جان!

شما استادی خودت داداش

This Post:
00
270487.126 in reply to 270487.124
Date: 7/24/2015 4:39:35 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
هر گروه 16 تیم هست درسته؟

برو قسمت استعدادیابی یا همون درفت

اعداد 1 تا 48 هست که نشون میده 48 بازیکن برای هر گروه اماده هستن که به تیمهای جدید بپیوندن

بعضی دوستان هزینه میکنن برای قسمت درفت که ببینن کدوم بازیکن بهتر هست و میزارنش تو انتخابهای اولشون

به ترتیب از آخرین و ضعیفترین تیم هر لیگ نسبت به الویت در انتخابش بازیکنها تقسیم میشن تو تیمها

مثلا اگر بطور مثال شما و همه دوستان تو لیگتون به همین ترتیب 1 تا 48 بزارن انتخابت رو

اگر ضعیفترین تیم لیگ بشی شما در آخر لیگ بازیکنی که با عدد 1 برای همه دوستان مشخص شده، چون شما آخرین تیم هستید شماره 1 مال شما میشه و به همین ترتیب تیم بد از شما که دومین تیم ضعیف انتخاب میشه شماره 2

اما همان طور که گفتم دوستان هزینه میکنن برای قسمت درافت و ممکنه مثلا بازیکن اولشون شماره 10 یا 20 یا حتی 48 باشه چون از دیدشون اون بازیکن به دردشون میخوره

وقتی یک سری یعنی 16 بازیکن تقسیم شد دوباره هفدهین بازیکن مال شما میشه و الا آخر

تمام بازیکنهایی که اول فصل جدید عضوی از تیمها میشن مال همون کشور هستند

لیگهای ایرانی فقط بازیکنهای ایرانی گیرشون میاد و هر تیم 3 بازیکن

میتونی انتخابهات رو خودت انجام بدی اما بازیکنهایی که ستاره بیشتر دارن یعنی بازیکنهای 1 تا 10 بهتر هستند برای شمایی که هزینه ای در استعداد یابی یا همون درفت نکردید، میتونید جابهجا کنید انتخابها رو و بعد سیو کنید انتخابهاتون رو

تو لیگ برتر هم هستند کسانی که بازیکن تمرین میدن هم زیر 21 سال هم بالای این سن برای تیم ملی اما خوب نظر شما هم درسته خیلی لیگهای پایین تمرین دادن آسون تر هست

اما این هم در نظر بگیر هر لیگ بالاتر مسلما بلیطهای بیشتری فروش داره و درآمد بیشتر میشه برای همین میگم سعی کن خودت رو در لیگ دو حفظ کنی

ورزشگاه هم یکبار پیام میده که چند روز دیگه ساخته میشه دوباره باید تایید کنی تا ساخته بشه، باز هم چک کردم چیزی نساختی شما هنوز حتی یک صندلی هم اضافه نکردید! نیازی به کارگر نیست فقط این بازی پولت رو باید زیاد کنی و نیمشه پول هم انتقال داد از تیمی به تیم دیگه ;)

برای اینکه تماشاچی بیشتر داشته باشه یک بازی قبل از بازی که میزبان هستی رو باید سعی کنی ببری که بازی بعد که بلیط فروشی داری تماشاچی بیشتر بیاد

فــــــــــدات
قهرمانیتو ببینیم

This Post:
00
270487.127 in reply to 270487.126
Date: 7/24/2015 9:47:11 PM
Overall Posts Rated:
22
یعنی دِرَفت یه فرصت برای تیم های ضعیفتره که در اولویت باشند تا بازیکن بهتری گیرشون بیاد،بشرطی که مدیر تیم بخواد از این فرصت استفاده کنه و هزینه کنه؟درسته؟
خوب تا اینجا من سه امتیاز در هفته ارائه کردم.البته لیست 48 نفره که خالی بود رو دست نزده بودم،ردیف 1 و 3 پر شد و یکسری اطلاعات اونجا درج میشه.سمت راست هر دو هم قید شده:مصاحبه
یکی 19 ساله 5 ستاره قد 201
دیگری 18 ساله 4 ستاره قد 213
آماری از هر دو هم داده که ظاهرا مربوط به یک بازیه
گمونم نباید الان 20هزارتا هزینه میکردم.اشتباه کردم؟

From: ghayouri

This Post:
00
270487.128 in reply to 270487.127
Date: 7/26/2015 1:32:29 AM
Overall Posts Rated:
33
سلام بابك بازي رو به سبك حسين مربي تيم ملي جوانان پيش بيني كردي
خوشم اومد از طرز پيش بينيت حتما منم بايد يه بار ازش استفاده كنم

This Post:
11
270487.129 in reply to 270487.128
Date: 7/26/2015 5:42:42 AM
Overall Posts Rated:
22
سلام
تبریک می گم به عضو جدید امیدوارم موفق باشی برادر.
حاج سجاد رسیدیم فینال...اروم بزن :دی
نود و نه درصد لیگ برتری هستی با تیمت,امیدوارم موفق باشی :)

Advertisement