BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Set priority
Show messages by
This Post:
11
277121.120 in reply to 277121.119
Date: 3/6/2016 12:07:05 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οι Legends είχαν ξεκινήσει καλά...Όμως ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης ήξερε ότι δεν έπρεπε να εφησυχάσει ούτε δευτερόλεπτο!!Γιατί ο άμπαλος μάνατζερ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 δεν ήθελε και πολύ χρόνο να τα κάνει μαντάρα,ως συνήθως...

Ο γέροντας ήταν άτομο που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη!!Και ήξερε ότι μέχρι να γίνει το απόλυτο τέρας καλαθοσφαιρικών γνώσεων που στόχευε,έπρεπε να υπάρχει και Plan B!;Ένας ευγνωσμένης αξίας μύστης του αθλήματος,ο οποίος να πληρούσε όλα τα κριτήρια και να αναλάμβανε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα,αντικαθιστώντας πάση θυσία τον καταστροφέα...

Ποιος όμως ήταν ο κατάλληλος???Ο Κοτίδης έσβηνε κάθε λίγο και λιγάκι ονόματα από την λίστα του!Κανένας δεν πληρούσε τα κριτήρια!Ο επόμενος κόουτς έπρεπε να τα λέει ωραία και σταράτα,να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του,να έχει τεράστια εμπειρία και καλαθοσφαιρικές γνώσεις και το κυριότερο???Έπρεπε να έχει παίξει το παιχνίδι,έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο!

Η έρευνα αγοράς του Κοτίδη ήταν ενδελεχής,αλλά όδευε σε dead end!!Μέχρι που ο Κοτίδης κατάλαβε ότι αυτός είναι ο εκλεκτός!!Αυτός θα καθόταν στην άκρη του πάγκου και θα αναγεννούσε τους θρυλικούς Legends!!

''Τον θέλω''.....σκέφτηκε ο Κοτίδης!!

Από τότε δεν τον αφήνει σε ησυχία μέχρι να πει το πολυπόθητο 'ΝΑΙ''!!Στο παρακάτω βίντεο από το 00:50 και μετά φαίνεται το στενό Pressing του Κοτίδη στον εκλεκτό...Δεν τον αφήνει σε ησυχία πουθένα!Ο πάνσοφος αν του κολλήσει κάτι στο μυαλό,γίνεται πολύ επίμονος..

http://www.dailymotion.com/video/x3uzrba

From: stelaios

This Post:
00
277121.123 in reply to 277121.122
Date: 3/6/2016 6:05:33 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ο MVP της σεζόν
V. Filipenko (I.C.I. BC) (26 Πόντοι, 14.2 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1.2 Κλεψίματα, 0.6 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 37.2

Εγώ πάντως με κόβω να ψηφίζω τον Gurtovoy για MVP.

From: stelaios

This Post:
00
277121.125 in reply to 277121.124
Date: 3/6/2016 6:27:05 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Aπο το χερακι με εχει παρει κ με οδηγει στη κορυφη!!!

Ακολουθουν 3 δυσκολα εκτος εδρας παιχνιδια ομως κ τον θελω συγκεντρωμενο, μη του φουσκωνεις τα μυαλα... 8)

Τα πιο άξια 2.5 μύρια που έχουν δωθεί για παίκτη. Είναι λες και τον πήρες τζάμπα πραγματικά. Μπήκε στη λίστα με τους Πάσινικ του Γκέτο (κι αυτός Ουκρανός) και τον Λουιζόρ του Νεκτάριου. Υπήρξαν κι άλλοι πολλοί κυρίως εδώ στην Α1, αλλά ο Γκούρτο μου το έχει κάνει πιο έντονα το κλικ.

This Post:
22
277121.127 in reply to 277121.1
Date: 3/8/2016 6:23:57 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Τελευταία εβδομάδα του πρώτου τρίτου της σεζόν και μετά από χρόνια λέω να κάνω ένα pre-game της αγωνιστικής.

Μπλε πλευρά

ατσαλάκωτοι @ fay_stelaios

ξεκινάω από αυτό αλλά μάλλον θα το ποστάρω τελευταίο. Η εποχή που είχαμε ίδιους στόχους για τα ψηλά πατώματα ανήκει πια στο παρελθόν κι αν μάλιστα η σεζόν δεν κυλλήσει για εμένα όπως θέλω, τότε ίσως αυτή είναι η τελευταία φορά που τον φιλοξενώ (τουλάχιστον μέχρι την επόμενη). Και κακά τα ψέματα, ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχω ζήσει και αυτός που σέβομαι μέσα μου περισσότερο απ'όλους είναι ο Μαμουδιάρης. Πόσο δε όταν είναι ένας εκ των μεντόρων που είχα στην πορεία μου στο παιχνίδι από τον οποίο πήρα συμβουλές και βοήθειες και τις αξιοποίησα σε κάποιο μεγάλο βαθμό νομίζω ή έστω κάποια πράγματα αποτελούν δομή για εμένα. Πέρσι δεν είχα ομάδα για να ελπίζω κάτι απέναντί του στο ΄β γύρο (στον πρώτο είχα αλλού το μυαλό μου), στο κύπελλο δεν συναντηθήκαμε, έτσι τελευταίο εντός έδρας ανταγωνιστικό ματς απέναντι στον Μαμού ήταν πριν 5 μήνες πλάκα πλάκα στις 10/10/2015.

προιστορία: 7-7 για το πρωτάθλημα / 2-2 στα πλέι -οφς / 2-0 υπέρ του Γιώργου στο κύπελλο.

Φέτος ο Μαμού είναι και πάλι ψηλά. Ξεκίνημα με 4-1 στο ρελαντί σχεδόν, με ήττα εκτός με τον Μάνο όπου είχε τραυματισμό για το ματς του Ma(u)nu Häkkinen, για τον οποίο παρεπιπτόντως ενδεχομένως το μεταξύ μας να είναι και το τελευταίο του επίσης ματσάκι εν Ελλάδι. Από τη στιγμή όμως που πουλάει τον καλύτερό του παίκτη μάλλον το μυαλό του είναι περισσότερο στον σχεδιασμό της ομάδας του για άμεσο αύριο.

Ο Στελάρας τώρα (εγώ είμαι αυτός), έχει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Α1. Την παρθενική μας σεζόν αρχίσαμε με ρεκόρ με 4-3, την αμέσως επόμενη που ήταν η δυσκολότερη μέχρι την περσινή με ρεκόρ 3-4, ενώ ακόμη και πέρσι με 3-4. Φέτος είμαστε ήδη στο 1-4 και μάλιστα με 4 blow out ήττες. Επομένως αν πέρσι έλεγα μέσα μου πως τίποτα δεν τελειώνει αν δεν βγει να τραγουδήσει η χοντρή, φέτος λέω ότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό ελπίζοντας δηλαδή να ανατρέψω την κατάσταση στην πορεία. Το ρόστερ είναι καθαρά για μάχη παραμονής που είναι και ο στόχος για φέτος και το ίδιο και οι μισθοί. Προέρχομαι από ήττα πολύ άνετη παρότι έπαιξα με παραπάνω διάθεση απέναντι στον Νικόλα, κι αυτό ήταν κάπως οδυνηρό και πόνεσε, αλλά συνεχίζουμε πολύ πολύ πολύ σεμνά και ταπεινά, ελπίζοντας να υποδεχτούμε τον φίλο μας τον Γιώργο και τη σεζόν 35 για το πρωτάθλημα της Α1 στο Koulou & Kirilos Family Arena

Πριν τον αγώνα θα δωθούν τιμητικές πλακέτες στον coach Mamou και στον τεράστιο Tae-Hyun Min (((17827914))).

Ξεφτιλαικός @ Ταυραϊκό

Ωραίο ματσάκι κι αυτό. Για τον Νικόλα αυτά τα ταξιδάκια καθορίζουν πρωτιές κι αν πάει σκληρά η σεζόν έχει ανάγκη να φύγει με το ροζ φύλλο όπως έκανε και με τον Βιλάγκουρα. Μέχρι τώρα τα πάει καταπληκτικά, έχει 5-0, έχει νικήσει το τηλεπτικό ματσάκι με Για την οικονομία του πρωταθλήματος κάθε νίκη μετράει και είναι υπερπολύτιμη. Και δεδομένου ότι έχει bot στο κύπελλο αλλά και λαμβάλοντας υπόψη ότι πάλεψε με τον Μάνο στην Κρήτη, σίγουρα περιμένουμε από τον Αλέξανδρο να προσπαθήσει για κάτι καλό και απέναντι στον πρωτοπόρο. Μοίαζει μέχρι τώρα με εμένα. Ρεκόρ 1-4 και η νίκη μας κοινή επί του Τρομοκράτη, 2 ήττες με blow out, αλλά και 1 ήττα εντός έδρας από τον Βιλάγκουρα με μικρή διαφορά που με νίκη θα ένιωθε πιο άνετα.

Προιστορία: Δεν βλέπω παρελθόν σε επίπεδο των 3 μεγαλύτερων κατηγοριών της χώρας. Βρήκα ματσάκι κυπέλλου όμως ((81851574)) με νικητή του Νικόλα.

This Post:
44
277121.128 in reply to 277121.127
Date: 3/8/2016 6:25:30 AM
Overall Posts Rated:
10001000
15 λεπτά για 6 αγώνες, οπότε πάμε ψιλοσφαίρα τώρα.

crete vs villagkouras

αεράτος ο Μάνος. Παρά τα pop down έβγαλε διπλό στον Κάμπο, έχασε με την ψυχή στο στόμα στον Ξεφτιλαικό, με λίγα λόγια αισθάνεται δυνατός ακόμα κι ενώ δεν πίστευε και τόσο πως θα μπορεί φέτος να κάνει το three peat, μέσα στη σεζόν αρχίζει να ελπίζει για αυτό. Είναι στο 4-1 έχοντας βγάλει τα 2 ντέρμπι του ομίλου και εύχεται να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής για καιρό. Ο Βασίλης δεν έχει ίδιους στόχους προφανώς. Πιο πολύ μοιάζει να στοχεύει σε άνετη παραμονή και ότι κάτσει μετά, μαζεύοντας όμως χοντρό πακέτο για να μπορέσει μελλοντικά να κάνει κι αυτός την κίνησή του αλά Νίκος. Υπάρχει φαβορί, μένει να δούμε όμως αν θα έχουμε και ματσάκι δυνατό.

Κάμπος @ τρομοκράτες

Ο Αστέριος παραμένει στο ενδιάμεσο γκρουπ, πράγμα που δεν είναι κακό γενικά, αλλά λογικά την σπάει στον Αστέριο λόγω μισθών. Μισθολογικά ο Κάμπος θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί κι αν πέρσι υπάρχαν οι τραυματισμοί, φέτος δεν είχε μέχρι τώρα νομίζω. Οπότε το 2-3, δεν τον ικανοποιεί σίγουρα. Οι τρομοκράτες είναι στο 0-5, πούλησαν και τον ψηλό, αλλά διατηρούν μάλλον την ψυχραιμία τους. Ο Κόναν προπονεί, λεφτά έχει, και μακρυά από την 6η θέση δεν είναι στην πραγματικότητα. Θα παλέψει για κάτι καλό απόψε, αν και ειδικά τώρα που έφυγε ο ψηλός είναι ακόμα πιο δύσκολο. Θεωρητικά εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Κόκκινη πλευρά

Κοτίδης vs Spartan (ΤV)

Δεν θυμάμαι πάλι τέτοιο ξεκίνημα από τον Αλέξανδρο. Με την περσινή΄του ομάδα παίζει ακόμα και εκμεταλλευόμενος τις λογικές εύκολες κληρώσεις του κυπέλλου κάνει πάρτυ. Τυχερός με τον OBC εκτός, αλλά σίγουρα με αυτοπεποίηθηση έχοντας ήδη 3 διπλά με τα δύο εξ αυτών με χαμηλότερη μάλιστα διάθεση από τον αντίπαλο κάτι που αποδεικνύει πως είναι δυνατός. Ο Σταύρος προέρχεται από κάζο στο κύπελλο χοντρό. Ξεκίνησε και με 0-3 στο πρωτάθλημα, αλλά έβγαλε 2 νικούλες στα καπάκια και όχι μόνο ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας αλλά έππιασε και 4η θέση έστω σε ισοβαθμία. Μεινονέκτημα για την διαχείριση ου ενθουσιασμού του ο αποκλεισμός, αλλά πλέον με 5-6 παίκτες που συνηθίζει να παίζει, θα είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος εκτός πια κι αν λόγω αποχωρήσεων βρεθεί με 2-3-4 παίκτες.

ICI @ ονειρα

5 λεπτά απέμειναν. Λοιπόν ένα αποτέλεσμα υπάρχει μόνο για τον ICI κι αυτό είναι νίκη, αλλιώς περιμένουμε Δελτία Τύπου. Με νίκη όμως θα την παλεύει μέσα του. Το 4-1 δεν είναι καθόλου κακό, απλά χαλάστηκε από την άνετη ήττα στον Κοτίδη. Τα ΄΄ονειρα και ο Μαλτέζος τώρα μας κάνουν πλάκα όπως μας έκαναν με την κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι σε φόρμα και φεγγάρι, του βγαίνουν πράγματα, έχει άγνοια κινδύνου και πετυχαίνει περισσότερα μάλλον από όσα αξίζει η ομάδα του ή μπορεί. Κι αυτό είναι κοπλιμέντο.

Ηλίας vs OBC

Ξεκίνησε καλά ο τεράστιος, πούλησε, το ρεκόρ του χάλασε, και τώρα θα ξανατρέχει. Παραμένει ευάλωτος κι ας πήρε έναν παίκτη. Είναι 3ος μεν, αλλά +1 νίκη από τον 7ο. Ο Νικόλας στην μετά Ασουνσάο εποχή ψαχνεται λιγάκι. Δεν το λες καλό το 2-3 ρεκόρ που δείχνει πως δεν πατάει και πολύ καλά, αλλά ήταν λίγο άτυχος χάνοντας ένα ματς στον πόντο κι άλλο ένα στην παράταση. Αναγκασμένος τώρα να βοηθήσει την ομάδα του ο ίδιος. Ευκαιρία σήμερα όμως να πάρει διπλό που άλλοι δεν θα μπορέσουν.

Κουνούπια vs Μέγας Αλέξανδρος

Τα F-16 ομάδα έδρας για την ώρα. Κοιτούν να κάνουν απόψε το 3 στα 3 και να συνεχίσουν να βρίσκονται στο ίδιο τσουβάλι με όλο τον όμιλο σχεδόν. Ο Μέγας δυστυχώς ουραγός χωρίς νίκη και δίχως να μπορέσει να χτυπήσει σοβαρά κάποιο ματς μέχρι τώρα. Η διαφορά πόντων στο -100, στις -2 νίκες από όλους. Επειγόντως θέλει μια νίκη να στρώσει και ψυχολογία.

Καλή αγωνιστική και καλά ματσάκια σε όλους!!!!

ΥΓ: προς αποφυγή παρεξηγήσεων να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει ind game στα παραπάνω.

(https://www.youtube.com/watch?v=sTsVJ1PsnMs)

Advertisement