Wszystko wskazuje na to, że drogę do medalu masz niezbyt wyboistą. Niemcy po dwóch normalach już się nie liczą. Słowenia też, ze względu na straty enta w poprzedniej fazie. Turcy taktycznie dali ciała bo dali normala nie wyczajając, że Słowenia by przejść do następnej fazy straciła sporo enta. Chociaż Turcy w następnej rundzie mają Bośnie, która też jest słaba i mimo wszystko Turcy mogą sobie z nią poradzić. Jak sobie nie poradzą to tym lepiej...a że są po normalu to różnie może być:-)
Także awans rozegra się pomiędzy Polską, Turcją i Portugalią...a raczej widzę to tak, że Polska nr 1 i walka Turcji z Portugalią o drugą lokatę. Ostatecznie typuję, że Polska i Portugalia zagrają dalej;-)
Natomiast w sąsiedniej grupie rzeźnia. Teraz żałuję, że nie przegrałem ostatniego meczu i nie zająłem miejsca Bośni;-) Obrony Serbii robią wrażenie. Trochę niespodzianką dla mnie jest bardzo łatwe zwycięstwo Hiszpanii z Francją. Mi dość łatwo poszło z Węgrami, ale dalej już będzie tylko trudniej. Także pewnie wszyscy się wykrwawią i w półfinale powinieneś mieć spacerek:D Mam tylko nadzieję, że Litwie uda się załapać do topowej dwójki...