Bu senenin kadrosunu falan belirlemişken bilgilendirici bi yazı yazayım dedim size.
3 sezondur genç oyuncuları ziyan etmeme üzerine bıdı bıdı yapıyorum başınızı şişiriyorum ama yavaş yavaş sonuç almaya başlıyoruz . Diğer sezonların kadrolarında maaş olarak 2 tane 23 24k lık pivot 2 tane 19 20k'lık oyuncu olurdu onlarla mücadele ederdik. bu sezonki kadroya baktıgımızda ise 20k üzeri 10 tane oyuncumuz var ve bunlardan 3 tanesi daha 20 yaşında . güzel yetiştirme hediyesi olarak bu sezonda kadroda olacaklar . Emeği geçen takımlara çok çok teşekkür ediyorum. oyuncu çeşitliliğimiz arttı. sezon başı kadro yaparken zorlandım bu sezon mesela . diğer sezonlar çöpleri almak durumunda kaldığım bile oluyordu . bu oyuncu havuzunun geniş olması ve u21'e alamayıp mt için yetişen oyuncuların fazlalığı bi 4 5 sezon sonra milli takımı da çok etkileyecek. Her zaman alttan gelen oyuncular olacak ve üstdüzey oyuncu sayımız baya baya artacak diye düşünüyorum .
Fikstürümüzde ise ilk 2 macımız açıklandı . Gürcistan ve pakistan ile oynayacağız . İki maçıda yeneriz ama averaj için fark atmamız lazım . Yapabileceğimizin en iyisini yapmak için uğraşmaya devam edeceğim .
Yıllardır özverilerini esirgemeyen hocalara ve elinden geldiği kadar ilgilenmeye çalışan gözlemci arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum . Hepinize iyi oyunlar diliyorum şansınız açık olsun