Antonio να σου πω λίγα πράγματα για τα παιδιά που συμμετέχουμε στην ομάδα.
1) Fearless pigeon Έχει φίλο τον marine με ότι αυτό συνεπάγεται.
2) 8_KB_24 Εγώ πιστεύω περισσότερο την ομάδα του άσχετα αν δεν δικαιώνομαι πάντα.
3) xristos Ο πελάτης μου τον ενδιαφέρει πρώτα να χάσω εγώ από το να κερδίσει η ομάδα του. Δεν αντέχει την αλήθεια για την ομάδα του.
4) enositis για εμένα θα μιλήσουν οι άλλοι
Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά παιδιά όλοι τους και χαίρομαι πολύ που τους γνώρισα έστω και εξαποστασεως
Χαχαχαχα ωραιος!
Για σενα μπορουμε να πουμε αυτο...Ο ενωσιτης εχει 2 αγαπες :
1) τον φιλο Χρηστο (γνωστο και ως πελατη, καρπαζοεισπρακτορα, ομαδα απο τις πρεσπες κ αλλα διαφορα)
2) τον Παντελακη τον Δαχτυλιδη
Καλως τον φιλο Antonio. Φιλε για να γραψεις σε φορουμ κανεις αυτο που εκανες ουσιαστικα. Μπαινεις στο φορουμ που σ ενδιαφερει και απαντας σε καποιον (η και σε ολους μαζι) γραφοντας αυτο που θελεις.
Για να βρεις το φορουμ του ομιλου μπορεις να κανεις αυτο που ειπε ο ενωσιτης η αλλιως μπορεις να πας στον ομιλο και λιγο πιο κατω απο τη βαθμολογια εχει μια περιοχη που λεγεται "Γρηγορη ματια στα φορουμ του ομιλου". Οτι σε βολευει περισσοτερο...
Αν θελεις να βρεις καποιο αλλο φορουμ ειτε ελληνικο ειτε παγκοσμιο πρεπει να πας στη σελιδα Φορουμς που ειναι στη δευτερη περιοχη του μενου μαζι με τα Νεα το ταχυδρομειο κτλ...
Υ.Γ. Φανταζομαι οι προβλεψεις στο κυπελλο ηταν ετσι για ζεσταμα. Γιατι δε προλαβαμε να κανουμε οι υπολοιποι...