אני חייב להגיב לסדרת ההודעות שלך.
האשכול הזה הוגדר לשאלות למועמדים.
די ברור שלא ניסית להציג כאן שאלה כלשהי שכן, אתה בראשית דבריך הצהרת שאתה לא מתכוון לשאול שאלות. מכאן שכל ההודעות שלך הן אוף-טופיק, ולא ברור לי איך הרבה מהמשתתפים, כולל מודים, משתפים פעולה עם הפרה בוטה כל כך של כללי הדיון בפורום.
אני נותן קרדיט לך, שלא מדובר בהפרה מודעת, ונותן קרדיט לקני שלא מדובר במהלך שהוא על דעתו .
תיאורטית - כל אחד יכול לבוא ולתאר את נימוקיו בעד ונגד מועמד זה או אחר. מעשית - מהלכים כאלה לא אמורים לקרות בגלל החשש שזה ידרדר את האשכול להשמצות, לכיסוחים, או לדיאלוג שמתאפיין בהתקפה ומגננה, שאינו מקדם באמת את הדיון.
מפתיע, שאתה, שמציג את עצמך כמי שהשיקול המרכזי שלך נגד חלק מהמועמדים הוא רתיעה מסוג הדיאלוג שהם מנהלים במערכת הבחירות, פועל בדיוק בדרך שתעורר כזה דיאלוג מחדש (בין שאתה עושה זאת במודע, בין שלא במודע). אני לא מכיר אותך, ואני לא מאשים אותך בניסיון לחבל במערכת הבחירות. ברור לי הרצון להגיד לנו מה אתה מרגיש. גם אני לפעמים רוצה לעשות אותו דבר, להביא בפניכם את הנימוקים שלי מתוך הרגשה, שאם רק תדעו את הלוגיקה שלי, תשתכנעו כולכם. זה לא עובד ככה, זה לא אמור לעבוד ככה, ויש סיבה למה האשכול הזה הוגדר אחרת.
בנוסף, כפועל יוצא מהצגת הדברים, אתה עוד מרחיק לכת וקורא לחלק מהמועמדים לפרוש, כי אין להם סיכוי.
פה לחלוטין הגזמת.
זאת יכולה להיות דעתך, אבל תשמור אותה לדואר פנימי אליהם ולא לאשכול הזה. מי נתן לך את הזכות? אני מבקש להימנע מלתת כאן הנמקות בעד ונגד מועמדים, שמהר מאוד עלולות להידרדר לכסח, ואני מבקש מהאחראים על הסדר בפורום הזה, להיות יותר ערניים ולמנוע תופעות כאלה.
תודה
בתקווה לדיון נקי יותר בהמשך