dax re ... alla an ftasei px mono mexri 100.000 gt na fygei? afou dn aksizei toso? gt dn ton vazeis apo ti narxi 200.000?
Αν και δεν θα πρεπε να ανοιξουμε αυτη τη συζητησηεδω γιατι σπαμαρουμε αδικα το χωρο των αγγελιων θα σου πω:
Οπως θα καταλαβεις οι αγοροπωλησιες παικτων στο παιχνιδι λειτουργουν οπως το πραγματικο εμποριο εαν παικτες οπως ο δικοσ μου τη δεδομενη στιγμη πουλιωνται για 100 χιλιαρικα πολυ δυσκολα θα τον διωξω εγω με 200, παντα βεβαια υπαρχουν τα κοροιδα αλλα αυτη τη στιγμη δεν ειμαι διατεθειμενος να προσπαθησω να ψαρεψω κανεναν απολυτως πρωταρη που θα τσιμπησει αλλα ουτε και θελω να τον κρατησω για να τον πουλησω αργοτερα οταν ισως πιανει καλυτερη τιμη εκει καπου μετα τη μεση της επομενης σεζον.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν αυτη τη στιγμη τετοιοι παικτες φευγουν για 100 τοτε πολυ δυσκολα θα φυγει με περισσοτερα
απο 120 και αν φευγουν για 300 τοτε το ιδιο δυσκολα θα παει λιγοτερο απο 280
Εξαλλου οπως θα δεις αν παρακολουθησεις τις μεταγραφες πολλοι παικτες αξιας πανω του εκατομμυριου βγαινουν σε πλειστηριασμο για 1$ ειτε γιατι τιμωρουνται οι μανατζερ με διαγραφη ειτε γιατι ετσι γουσταρουν και τους βγαζουν, κανεις ομως ποτε δεν πηρε τετοιο παικτη για 100 χιλιαρικα η τελος παντων για λιγοτερο απο οσο πραγματικα αξιζει.
Νομος της προσφορας και της ζητησης, ελπιζω να σε κατατοπισα λιγο.