Pazi, po mojim kriterijumima ja imam samo jednog igraca koji ce zadovoljavati kriterijume da bude u prvoj postavi 2032. godine a to je Diego Marquez. Grkovic i Bogdanovic su za mene izmene i ne smatram ih dobrim igracima.
A ovog Spanca ne zelim komentarisati... sacekaj sledecu sezoni u videces platu :P
Evo da ti bude lakse da shvatis... ti bese koristis onaj Buzzer Control? E pa igraci za prvu postavu su oni koji imaju ocenu preko 10. Preko 9 su igraci za izmene... a ovi sa 8 i 7 su backup.
Ne znam kakvi su tvoji, ali cenim da su svi u rasponu od 8-10, s'tim da im je to maksimum (samo 2 centra mogu jos da ti napreduju i pretpostavljam da jedino njih i treniras, ostali su blizu CAPe :P I to mi se npr. ne svidja u tvom timu za razliku od mog dugorocnog plana... ali ne mogu ti nista prigovoriti jer si uzeo trofej i to je ono sto se gleda)
I ti tako isto da malo bolje procenjujes video bi da je Bastos SF, video bi da je dosta visok za jednog beka, i mogao bi zakljuciti da mu trening "bekovskih" skilova ide malo sporije. Ali opet ce sa 21-nom imati platu od 30k za jednog SF i vise nego dobro. Eto na papiru za nijansu bolji od ovog Caneta Vidojević kad je napunio 21. (ti ga mozes videti, ja nemogu i verovatno ima dobre skilove).
Kazem na papiru, zato sto Bastos za 2 godine nece imati skill ispod 8, a Cane se kladim da bar 1 ili 2 ima niska...
Sve u svemu i spanac i brazilac jos uvek nisu potpuni i trebaju bar jos jednu celu sezonu da se treniraju da bi se mogli nazvati dobrim igracima i po mojim kriterijumima ja jos uvek nemam tim sa 5 ili 6 igraca. Ali to nemas ni ti svakako.