Aleks na początku sezonu nie był w kadrze... Na obwodzie z obecnych kadrowiczów chyba mało kto trenuje
Hm, im głębiej zagłębiamy;) się wsytuację kadry tym jest coraz mniej optymistycznie. Uprzedzając że to nie jest atak na selekcjonerów ( którym bardzo kibicuję ), ani skautów to wygląda na to że polskie społeczeństwo BB jest karmione faktami daleko odbiegającymi od faktów. Gdyż nie potrafię zrozumieć jak zawdnik z taki niskim OD może byc w kadrze, a co dopiero szokiem jest dla mnie to, że jak piszesz sporo kadrowiczów na obwodzie nie trenuje. Teraz te ostatnie porażki są dla mnie bardziej zrozumiałe.
Chciałbym i myślę że wielu Prezesów mnie poprze, żeby selekcjoner i skauci zajmujący się rocznikami dla NT zagrali w otwarte karty i przekazali nam faktyczny stan naszej kadry. Np.
Jak jest sytuacja naszych obwodowych?
jaka jest sytuacj naszych podkoszowych ?
Ilu z naszych obecnych kadrowiczów trenuje ?
Jaki jest stan bezpośredniego zaplecza kadry ?
Czy w przypadku gdy obecny właściciel kadrowicza ma problemy z pensją, to jakiś przedstawiciel kadry pomaga mu znaleźć następny klub ?
Jeżeli jesteście zainteresowani odpowiedziami ze strony sztabu reprezentacji, wpisujcie swoje pytania. Uważam że zasługujemy na poznanie prawdziwego stanu kadry.