Jejku co Ty piszesz?:D Jak pisałem wcześniej każdy spadkowicz z II ligi ma taki sam problem.
Ceny za bilety mam podobne jak 2 sezony temu jak spadałem. Nawet jeśli są trochę za wysokie to powinno przyjść więcej ludzi.
Jak mogłeś tak drogo wystawić zawodników na TL, ceny raczej cały czas spadają a Ty wystawiasz o 50% drożej niż dopiero co kupiłeś. Chytry 2 razy traci, jak nie sprzedasz to kolejną pensję trzeba będzie zapłacić.
Spokojnie;-) Pośpiech jest złym doradcą:D W ogóle to, co to ma wspólnego z kasą jaką dostałem za bilety w pierwszym meczu?:D Twierdzisz, że co tydzień będę dostawał 80k, czyli mniej niż w V ligach tylko dlatego, że spadłem? Przecież jeśli to się utrzyma to zrujnuje każdego spadkowicza.
Po drugie wystawiłem tylko jednego gracza, którego wcześniej kupiłem. Dałem za niego dokładnie 1,560kk, a wystawiłem za 2,333kk. Gdzie tu 50%?:D Jak już to 25%;-) Poza tym kupiłem gościa w czasie PO więc teoretycznie taniej...i cena, którą teraz żądam wcale nie jest nierozsądna...ale to i tak nie ma znaczenia bo nie o tym mowa. Jak zacznę dostawać normalną kasę za bilety to nikogo nie będę chciał sprzedawać. Z resztą dałem takie ceny na tych zawodników, bo w tym momencie średnio zależy mi na sprzedaży kogokolwiek.