Ma jedan post amo-tamo... =)))Kivane kad bu ti prilika možeš nas zacrveniti i baciti na vrh...Marijo za svoju analizu naravno imaš TUĆ...jesemti , ja sam tebi zaboravio dati tuć ...ali sad to ispravljam ...a evo i tebi moa....sinoč sam se načitao foruma iz tvoje lige tam si glavna faca..he ,he ...a vidim da je i crit tam počel pametovati ....pa red je da se i ja priključim...:::)))a to se mora svaki put naglasit tko je tućnio? a eto i ja sam vas tućnio for anal-izaciju) ah, moj forum, mrtvilo bio s sad je na 3-4 imena. svima sam posla PM, neki se nisu udostajali ni odgovorit, 50% ih reklo da nema vremena, 25% ih reklo e super imam ja pitanja i nikad se nije pojavio na forumu i 25% (nas 4 iz te lige) smo na forumu. uz stare iskusnjare ray, ti i ponekad kolega iz ex-III.4 lige (cibona knin) i tvoj poznanik preko vukoje.
Ma jedan post amo-tamo... =)))Kivane kad bu ti prilika možeš nas zacrveniti i baciti na vrh...Marijo za svoju analizu naravno imaš TUĆ...jesemti , ja sam tebi zaboravio dati tuć ...ali sad to ispravljam ...a evo i tebi moa....sinoč sam se načitao foruma iz tvoje lige tam si glavna faca..he ,he ...a vidim da je i crit tam počel pametovati ....pa red je da se i ja priključim...:::)))
Ma jedan post amo-tamo... =)))Kivane kad bu ti prilika možeš nas zacrveniti i baciti na vrh...Marijo za svoju analizu naravno imaš TUĆ...
a kaj bi trebal nekaj drugo igrati protiv tebe....::))))
a kaj bi trebal nekaj drugo igrati protiv tebe....::))))Da se mi preselimo na naš forum, ako želiš pobjedu moraš igrat normal, s laganicom ćeš uknjižit poraz
Sve će biti jasno za 10 dana, ne vrijedi da se sad tu prepucavamo, a i iznenađenje ću ti spremiti, a trgat ne bi želio jel ti onda koš razika nikad neće doći u pozitivu
A ništ, bumo te se ćuvali...onda...Odakle ste se prebacili na naš forum?Da vidim početak rasprave...=)))