BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Paulius V

This Post:
00
217005.12 in reply to 217005.5
Date: 5/15/2012 8:30:44 AM
Overall Posts Rated:
561561
O tai kuri cia renkam ? Kuris cia vertas ?

This Post:
00
217005.13 in reply to 217005.12
Date: 5/15/2012 8:34:56 AM
Overall Posts Rated:
561561
Jūs jau balsavote už Mod-RaXenel. Jei tik kalba parasys, uz ji ir paliksiu balsa, jei ne, teks rinktis is ptycos ir obradovic. Be kalbos kandidatai, nera kandidatai. Nors tokiu atsiranda nevienas, kuris tyliai uzsiregina ir tyli visus rinkimus, del vardo mano isrinks. Tikiuosi sitas modas nebus toks ir papasakos visiems kas jis toks ir ko siekti zada.

From: minde

This Post:
00
217005.14 in reply to 217005.12
Date: 5/15/2012 8:38:22 AM
No Good News
II.1
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
Backyard Brawlers
Ko vertas? Tik sakau, kad jei jau banas netoli kandidatui, tai gal geriau su tokiu nerizikuoti, kad ir kaip jis dabar gerai elgtusi.. Vienas zodis ne ten ir vel liekam su paskirtu treneriuku..

This Post:
00
217005.15 in reply to 217005.8
Date: 5/15/2012 8:47:56 AM
Overall Posts Rated:
167167
Na jei jau taip nori, kad pasakyčiau tada prašom: Visų pirmą tapes treneriu, surinkčiau aktyvų ir atsakingą štabą, kuris dirbtu savo darbą, o ne sedėtu jame tik dėl "garbės".Po to kai štabas būtų surinktas, prasidėtu visas smagumas, būtų sekami žaidėjai, nuolat kontaktuojama su jų savininkais, ir ieškoma naujų rezervų, kurie galbūt buvo praleisti pro akis, arba nepastebėti.Na daugiau čia ir neprikalbėsiu, ka pasakiau kad daryčiau jau pasakiau, o tai, ka dėsiu į starto penketą ir į sudėtį - tai čia smulkmena, nes dedami bus geriausi.Čia ka aš parašiau, neprižadu ir neprisiekinėju, o tiesiog parašiau ką aš daryčiau, jei pasakiau reiškias taip ir darysiu, o tiems, kas mano jog rinkti neapsimoka už tai jog, sėdi ant bano ribos: Tai koks skirtumas ant kokios ribos sėdi, jei nedarai nešvarių dalykėlių, perdaug nesireiški, tai ir negausi tu to bano..Tai aš nematau priežasties, kodėl kaip tu sakai: "Poto visokius MJO pasiulys rinktinei vadovaut vidury sezono" suprasčiau nusiženginėčiau tada jo, o dabar už dyką, nemanau ar kas banus dalins.Rašiau rašiau, o apie tikslus pamiršau paminėt, vat tokie paprasti, ir elementarūs tikslai: 1.Surinkti aktyvų štabą.2.Kontaktuoti su jaunimo savininkais.3.Ir stengtis gerai atlikti savo darbą, dar norėčiau pakalbėti apie "jaunių išauginimą" nuo manes tai nepriklauso kokie jie iššaugs, nes aš negalėčiau vienas jų apsiimti treniruot, o tai daro kiti žaidėjų savininkai, o iš savo pusės stengčiaus padaryti viską, kad jauniai eitu gerąją linkme.

This Post:
00
217005.16 in reply to 217005.7
Date: 5/15/2012 9:02:01 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Manau vel turesim treneriu ta kuri geriausiai zinom. Kas ir ka sneka mazai groja. Gal ir teisingai kalba, bet balsu tas neprides. Gali vienam ar kitam kandidatui balsu prideti musu esamas cia elitas, jei forume prades teigti, kad tas ar anas teisingiausias variantas. Cia ne rinktines staba reikia rinkti, o rinkimines kampanijos staba :-)

From: Ptyca

This Post:
00
217005.17 in reply to 217005.11
Date: 5/15/2012 9:06:18 AM
Overall Posts Rated:
8181
Na kiek zinau dabar bus U-21 europos cempionatas... Tikslas - pradziai patekti i kita etapa, bei i pasaulio cempionato atranka. Nesinori, kad menedzeris treniruoja savo zaideja 3 sezonus, o jis tada zaidzia tik paguodos turnyre, todel budamas treneriu nenoreciau tame turnyre dalyvauti.:)
Manau kad butu suburtas stabas (nors pirmai galvojau kad nereikia, bet pasirodo kad reiketu stabo). Stabe butu 2-3 skautai, kurie skautintu jaunius bei dar karta nuskautintu dabartinius 20 - mecius, galbut koki viena kita geruli dar surastu... Be skautu stabe butu treneris ir 2 jo asistentai: treneris priziuri dabartinius 19-20 - mecius, vienas asistentas priziuretu visus 18 - kinius, o kitas asistentas rinktu kitu rinktiniu taktikas, zaideju skilus ir pan.
Dar manau reiketu i U-21 rinktine itraukti kokius 2-3 perspektyvius 19 - mecius, tai butu tu zaideju menedzeriams paskatinimas, kad jie ir toliau juos treniruotu.

From: sajuka
This Post:
00
217005.18 in reply to 217005.17
Date: 5/15/2012 9:42:07 AM
Overall Posts Rated:
286286
Vaidai, ir tu kandidatuoji ? :D

This Post:
00
217005.19 in reply to 217005.15
Date: 5/15/2012 9:49:32 AM
Overall Posts Rated:
561561
Isvardink treneriu stabo vardus ar nikus. Visa sezona ieskojau gero treneriu stabo, nifiga neina rast zmoniu norinciu darbuotis. Taip ir likom dviese su mindzium ir fenxas is kazkur net nesuprantu pas mus atsirado, bet darbuojasi gerai. Reiktu ir dar stabui zmoniu, bt neatsiranda tiesiog norinciu, kalbinau ir pazistamus ir nepazistamus, nesutinka zmones, arba netinkami tokiam darbui...Taigi, surask pirma staba ir ivardink ji, tada jau ir uz staba balsas eitu.

This Post:
00
217005.20 in reply to 217005.16
Date: 5/15/2012 9:52:29 AM
Overall Posts Rated:
561561
Bent as kolkas uz labiausiai zinoma raxeneli, bet kai zmogus ne zodzio neparaso, tai iskart nuteikia pesimistiskai. Kodel vieni sugeba ir kalbas parasyti ir atsakyti i klausimus, kiti mano kad tik tylet uzteks. Tyla cia nera gera bila. O ir siaip jis nesutiko i mano staba ateit dirbt, tai sentimentu jam jokiu nejauciu. Bet patirties turi turbut daugiausiai ir patikimiausiai atrodo...Stai kas turbut ir vers prabalsuot uz ji.

From: glop
This Post:
00
217005.21 in reply to 217005.11
Date: 5/15/2012 10:02:23 AM
Bc Siauliai
LBBL
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
Bc Vilniaus Siauliai
Aš esu Zigmantas, man 43 metai ir aš nekandidatuosiu.

From: Paulius V

This Post:
00
217005.22 in reply to 217005.17
Date: 5/15/2012 10:03:21 AM
Overall Posts Rated:
561561
Patarimas kaip ir obradoviciui, nekalbek vien kas butu jei butu. O jau dabar surink treneriu staba ir ivardink nikus ju. Tai gali tau prideti papildomu balsu is zmoniu, jei matys kad rimta kompanija surinkai. Del patekimo i WC, nekart nei NT nei U21 nera ten patekusi...Tikslai nemenki :))) 99% nerealus ir kad nepateksi, o kai tai ivyks galesiu tau is supuvusio pomidoro mesti veida per meeta ? :D Visgi meluoji kaip politikierius tikras visiems i akis :D As kalbejau apie realius tikslus, o ne fantastikas :)) Ar tiek esi issianalizaves dabartiniu 21 meciu sudeti ir tokia unikalia nerealia turim, kad pasieksi tokius rezultatus kuriu niekas nepasieke ? :D Manai, kad uzsikelsi nerealu uzdavini ir nuo to jis pasisieks ? :)) Manai ankstesni to nesieke ? :)) Na, kad eurocempe i kita etapa prasibrausi, tai manau minimalus ir butinas tikslas, o toliau jau kaip iseis. I WC jei jau zadi patekt. Pirma sulaukt grupes, po to garantuoju kad nesi analizaves priesininku zaideju ir savo dar tos grupes o jau zadi. Neperzadek, nes net jei pasirodysi normaliai, o busi per daug prizadejes, nusivilsim tavimi :)) Del perskautinimu, tai nesamone. Visi zaidejai nuskautinami sezono pradzioje ir nelieka nuskautinti tik tie, kurie atsiranda su naujomis sukuriamomis ekipomis, tai buna vieneta. Perskautynet teliktu V lygas, bet ir to manau neverta.
Dabar del paguodos turnyro. Jis nera gedingas. Tai lb svarbus ir geras turnyras. Ir dar svarbiau yra ji laimeti. Pasiziurek NT, Turkija niekada nebuvo tarp favoritu ir nepatekdavo i finalus, bet laimejo paguodos turnyra ir visos varzybos tapo ju namuose. Visada losti namu aiksteje yra nerealus pranasumas, todel laimeti paguodos turnyra yra pagrindinis pvz mano kito sezono tikslas ir cia nera gedingas turnyras, cia super svarbus turnyras. Laimejus ji, kitoje kadencijoje jau butu nesunku kovoti namu arenoje europos cempionate del medaliu ir patekimo i WC. Tada ir WC jau galima gerai pasirodyti. Stai nuo ko viskas prasideda, butent nuo paguodos turnyro.

Advertisement