Imate sreka sto nemam dovolno vreme za da se angaziram tolku okolu reprezentacijata. Ako se kandidiram mislam sekoj ke glasa za mene za (DEDO). Ne sum tolku strucen vo ovaa igra ,ja igram od zabava. A rezultatite od postoenjeto na ANGELCINJA 2 pokazuvaat se
Во сезоната 20, Angelcinja2 загуби во баражот за опстанок и испадна од лигатаMakedonija MKD BB Elita
Во сезоната 20, Angelcinja2 беше еден од финалните 256 тимови во Kup Boris Trajkovski
Во сезоната 19, Angelcinja2 учествуваше во плеј-оф во лигата Makedonija MKD BB Elita
Во сезоната 19, Angelcinja2 беше еден од финалните 256 тимови во Kup Boris Trajkovski
Во сезоната 18, Angelcinja2 стигна до полуфиналето од playoff-от на Makedonija MKD BB Elita лигата
Во сезоната 18, Angelcinja2 беше еден од финалните 16 тимови во Kup Boris Trajkovski
Во сезоната 17, Angelcinja2 победи во баражот за опстанок во лигата Makedonija MKD BB Elita
Во сезоната 17, Angelcinja2 стигна до четвртфиналето на Kup Boris Trajkovski
Во сезоната 16, Angelcinja2 беше крунисан како шампион во лигата Makedonija II.2
Во сезоната 16, Angelcinja2 беше еден од финалните 16 тимови во Kup Boris Trajkovski
Во сезоната 15, Angelcinja2 учествуваше во плеј-оф во лигата Makedonija II.2
Во сезоната 15, Angelcinja2 стигна до четвртфиналето на Kup Boris Trajkovski
Во сезоната 14, Angelcinja2 беше крунисан како шампион во лигата Makedonija III.1
14 sezona PRVA GODINA NA POSTOENJE NA KLUBOT I TITULA
edinstven kiks e vo sezona15 koga po cudni okolnosti uspeav da ne vlezam vo ELITATA.( SE ISPLASIJA OD MENE HAHAHA)
A kako ispadnav od ELITATA znaat nekoi jaki MENADZERI POZDRAV ( I SO SREJKA DO SITE VO SEZONA 21 )
PS: (KOJ KAKO ZASLUZIL TAKA KE MU SE VRATI )