Wcześnie trochę, ledwo się sezon zaczął..
Na pewno Boro idzie na mistrza, co już deklarował pod koniec ubiegłego sezonu. No i mocną pakę zebrał.
Kelvin cen biletów nie zmienił, więc może być ciężko (zależy ile $$$ ma na koncie), ale w czołówce raczej będzie.
Ja raczej nie w tym sezonie (od miesiąca szukam jakiegoś podkoszowego fajnego i lipa :/ Albo nikogo, albo 'prześpię' deadline ;p finanse 'na zero', Alfons nadal trenuje). Ale w PO mam nadzieję wystąpić :)
Recydywiści wyprzedali się, teraz może trochę kasy odłożą i pod koniec sezonu zaszaleją.. Ale raczej awansu nie ugrają, o ile mnie pamięć nie myli to z finansami cienko u nich było.. Chociaż kto wie..
HWDS Białysto, Wrocław Jumper, Demon Tigers i Slam Dunkers też mogą krwi napsuć.
U niebieskich chyba ciaśniej będzie, Cokół i Werewolfs bez zmian personalnych będą walczyć w RS, Absolut chyba nie wszedł w sezon (albo odpuszcza zupełnie).
KK Falcons, KKS Poznań i AveSilesia też mogą namieszać, urwać jakieś punkty liderom i uprzykrzyć im życie..
Beniaminkowie, miciowate i Trzcianne bulls też na ogórków nie wyglądają..
Zależy też, kto jak na Puchar będzie stawiał. Ale zapowiada się ciekawy sezon, może być sporo rotacji w tabeli i walka do samego końca :)