Ha megengeded mondanék én is egy konklúziót, egy benyomást mivel még a korábbi stáb alkotta munka "termése" ez
Először is elnézést, hogy csak ennyit tudtam kisajtolni 6-os edzővel a fiamból.
Másrészről az óriási hátrány volt, hogy épp a minimális keretlétszám edződött végig 21 éves korra. Csak 15 fő...
Nem 23-25 remekebbnél-remekebb ember,mint amikor én voltam edző vagy még Wolwerine idején is volt választék.
Tehát hibának tartom, hogy ennyire elfordult a közösség a válogatottaktól és alig van már hajlandóság az edzésre...
U21-re edzeni centert leszámítva nem olyan drága mulatság. Egy 35-40k-s kinti ember pl Ir simán elvan a 3-4-ben is.
A centeres problémákat meg már sokszor ecseteltem és soroltam, kár, hogy süket fülekre talált..
Az, hogy az edzés visszaesésnek mi az oka nem tudom, ezt szeretném kideríteni, hogy pl a felnőttek miért alulértékeltek és az u21 meg miért felülértékelt , hogy most beleszaladunk egy nagy kudarcba?
Mert ez az. Nagy kudarcnak gondolom. Ez keret elvben volt olyan erős, hogy EB-re jusson.
Amit nem jól csináltunk, az, hogy nem tudtuk megverni a bolgárokat. Ennyin múlt csak. Az észt teljes rendjén volt, hiszen nem a lengyeleket kellett volna mindenáron megvernünk, hanem a bolgárokat.
Nem kívánok a 2-3-ról ismét papolni, de benne volt a múlthéten a buktában.
Bebizonyosodott számomra sokadjára,hogy a 2-3 az kifejezetten rossz a 2 pontos ellen.
Miért erőltetni?
Nem is ez a lényeg..
A lényeg, hogy hibáztunk.
Hibázott a volt stáb, hibázott a kapitány, hibázott a közösség, hogy alig edzenek páran.
Ezeket a hibákat kell észrevenni és orvosolni.
Ne lépjünk még egyszer ebbe a folyóba.
Emberek, edzésre fel! Mert anélkül csak ennyire futja...
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 8/5/2013 11:42:25 AM