1. Slavc Mikuž, 23 let, 196 cm, NKI
Met iz skoka: dober Razdalja meta: dober
Zunanja obr.: strahovit Vodenje žoge: sijajen
Prodiranje: čudovit Podajanje: izstopajoč
Met pod košem: izjemen Obr. pod košem: osupljiv
Skok: dober Blokade: dober
Vzdržljivost: sprejemljiv Prosti meti: dober
2. Vsestranski igralec, OI, B, K, KC, C. Razvit do maksimuma.
3. NT in svojo ekipo.
4. Imam, Maks Vesel ,trenira po sistemu Mikuža oz. se prilagaja njemu.
5. Plača neomejeno, sicer pa manjša kot je bolje je.
Oprosti, tebi sem bil dolžen še en mail...pa ti bom kar tu napisal.
Mikuža itak treniraš super. Sprašujem se, kdo ti je dal tako fajn trening plan zanj

Hec...Ja lahko ga tako narediš, da bo lahko igral na vseh pozicijah v napadu, v obrambi pa bo lahko igral samo na krilu in mogoče branilcu, če boš še malo dvignil njegovo zunanjo obrambo. Ker hočeš, da je vsestranski, moraš paziti, da ne razviješ preveč skillov, ki pojejo največ potenciala pri krilu - to sta skok in met iz skoka.
Zaradi samo 196 cm višione ti priporočam, da se takoj spraviš trenirat njegove notranje skille - najprej OPK do 14, nato MPK do 15 in končaš s skokom do 11.
Ko končaš notranje skille, mu lahko potencial do konca izpolneš ali z metom iz skoka ali s podajami. Tako kot si opisal svoje želje, si jaz predstavljam njegove končne skille tako:
16 9
17 15
17 14
18 14
11 8
S takšno "konfiguracijo" na OIju ne bo mogel igrati zaradi prenizkega vodenja. Če želiš povečati vodenje, ga bo BB vodil kot OI-ja in vodenje bo pojedel precej potenciala, kar pomeni, da bi mogel zmanjšati skok ali met iz skoka. Kakorkoli, za vsestransko krilo z nabitimi skilli do konca in super trenerjem, kot ga imaš ti, je MVP potencial premalo, razen če imaš zelo visok sublevel potenciala. Zato bi bilo fajn, da se odločiš, v katerem skillu bo tvoj igralec malenkost slabši in na ta račun nabiješ kakšen drug skill, s katerim bo dominiral.
Na primeru Anžica ti lahko recimo povem, da sem žrtvoval skok, zato da lahko dvignem podaje in vodenje. Ker ga BB vodi kot OI-ja, ima zastonj met pod košem, ki ga lahko povečam na 21, preden ga BB začne voditi kot KC-ja in mu viša plačo.
Torej OI z metom pod košem 20 dejansko pomeni, da lahko v napadu igra na vseh petih pozicijah. Kako boš ti Mikuža oblikoval, pa je odvisno od tvojih želj...