BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 28 (1)

Sezona 28 (1)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
259940.12 in reply to 259940.10
Date: 7/5/2014 3:14:07 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Треба споменути још и Berik Donderion-а, менаџера тима Peratori (100724) који ће од ове сезоне тек по први пут се заиграти са осталима у другој лиги иако се овим опчинио још у сезони 7.
Срећно ти било Бериче па макар нас избацио из кревета. Јбг, шта да се ради кад нам је кућа постала тесна јер су деца постала..

From: jamais vu

To: Ogi
This Post:
00
259940.13 in reply to 259940.11
Date: 7/5/2014 3:19:36 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Не знам за тебе али прошле сезоне сам искусио више кранчева неголи за све претходне у историји (рачунајући ту и вођење претходног тима).
Ове сезоне се надам барем новом рекорду ☻
Мада, искрено мислим да нећу бити у прилици да "попијем" иједан, сем уколико се ико заборави.

This Post:
00
259940.14 in reply to 259940.13
Date: 7/5/2014 3:26:10 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Свечано дајем обећање да нећу никога кранчовати уколико имам укупно победу више и кош-разлику бољу од њега за ≥303₧ ☺

From: Ogi

This Post:
00
259940.15 in reply to 259940.13
Date: 7/5/2014 4:02:51 PM
Overall Posts Rated:
172172
znas kako-ja to cudo nisam igrao protiv nikoga od 19-te sezone otkad igram (tada sam koristio to u kup mecevima-iako nisam ni znao cemu sluzi iskreno).E sad ovde je recimo Golub meni igrao CT u prvom delu sezone -sto je potpuno igracki bilo sa njegove strane-em TV utakmica, em ja sam njemu rival..sta ces-dosta toga mu je donosila ta pobeda.

E sad...ja sam sasvim slucajno kupio onog centra Elezovica i to mi je donelo dve pobede koje su mi obezbedile opstanak u ligi...da nije bilo toga maltene cela sezona bi mi stala u utakmicu protiv Goluba i tu bi verovatno bio primoran da igram na sve ili nista.
Hocu reci-sve je to igracki-ako neko odigra mec sezone na mene odmah je donekle hendikepiran u sledecoj utakmici ili dve-a u ovako ujednacenoj ligi kao sto je ova o tome zaista treba voditi racuna.
Ja igram u svakoj utakmici na pobedu i trudim se da SVAKU UTAKMICU izadjem na crtu protivniku sa namerom da dobijem utakmicu...to je sve igracki i najbitnije je da mi u ovoj igri uzivamo svako na svoj nacin -svako onako kako njemu predstavlja zadovoljstvo da igra ovu igru .

This Post:
00
259940.16 in reply to 259940.13
Date: 7/5/2014 4:15:19 PM
Overall Posts Rated:
172172
Gledam recimo prepucavanje tamo u prvoj..jos od prosle ili pretprosle sezone traje-napadaju Mordor i Zvezdu da ne igraju igracki, da namestaju finale....sve je to njihovo pravo..iskreno ni meni se to ne svidja-ali brate ispadnes dzek kao Ale sa svojim timom -i takmicarski uzmes kup pobedivsi i Mrodor i Zvezdu.
Jednostavno -svima kojima i ako smeta to sto oni rade i kako rade sa svojim timovima neka jednostavno prave BOLJE timove od njih (ako znaju , umeju, imaju virtuelnog novca) i neka ih pobede i ne daju im da dodju do finala-to je jedini ispravan nacin da se pokaze nekom da li si bolji ili losiji od njega....pa onda igraj finale kako ti zelis.
Tako i ovo-neka igra kako ko zeli, izadji na teren i pobedi. Tolko od mene dok ne vidim kakve ce mi tri karakondzule u ligu pa da poispadam lagano :D

Last edited by Ogi at 7/5/2014 4:18:09 PM

This Post:
00
259940.17 in reply to 259940.15
Date: 7/5/2014 4:52:58 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Тачно је то што си написао кад су све ствари у игри нормалне.
Како сам обећао Немањи9 одговор на питање о прекорачењу дозвољеног минуса није било друге него да и сам одем у исти (том момку нису одговорили они који су требали те сам дошао у незавидну позицију коју су други искористили).
Са таквим минусом битно да сви тренирци добију тренинг не би ли успео њих да продам а да већи део ростера остане на окупу. У супротном бих био у ситуацији као Голуб од пре неколико сезона када је читав тим ставио по минималној цени а на крају за све њих добио мање но за једног играча кога је купио раније.
И да не заборавим куп - у њему да нисам имао какве-такве резултате не бих успео толико дуго да опстанем са таквим минусом.

У сваком случају ми се није десило да:
- после серије победа пустим следећих пар утакмица
- после пораза од неког менаџера пустим све његове конкуренте да ме победе
- пустим утакмицу играјући је са дунстерима (и на клупи имам играчине за ову лигу) а онда за дан-два купим два играча за пар милиона (и то пре ажурирања финансија) који после тога буду најбољи играчи лиге

Код мене се радило о утакмици за преживљавање клуба одиграној са 3 млада играча за продају, као и о каснијој изнуђеној продаји играча. Што ви то називате маркентишким триком нек вам је на част.

п.а. Живо ме интересује да ли би ико издржао 2/3 сезоне са таквим недељним минусом а да је и саму сезону започео истим. Срећом, ареница је доносила солидан прилив средстава уз победе у купу које су надокнађивале већину пропуста ове или оне врсте у првенству.

Last edited by jamais vu at 7/5/2014 4:54:43 PM

This Post:
00
259940.18 in reply to 259940.17
Date: 7/5/2014 5:19:24 PM
Overall Posts Rated:
172172
Код мене се радило о утакмици за преживљавање клуба одиграној са 3 млада играча за продају, као и о каснијој изнуђеној продаји играча. Што ви то називате маркентишким триком нек вам је на част.

Ja sam to napisao za marketinski trik, ali u sasvim drugom kontekstu koliko se secam-naime rekao sam da NE ZNAM da li si stvarno u tolikoj frci i da znam da jesi da bih kupio bar jednog igraca od tebe ( i mislio sam ovog centra domaceg-ali cini mi se cena bila 525k a ja sam imao tada na racunu nesto tipa 10-15k manje)
Cak nebitno ni to-napisao sam to iz dobre namere i ocekivao da se oglasis po tom pitanju-a ne bi mi bilo frka izdvojiti za nekog igraca neku paru iako ja verovatno najslabije stojim s finansijama ovde.
A nejasno mi tu uopste zasto si isao u toliki minus..al ajd-reko svako igra kako "oce .

This Post:
00
259940.19 in reply to 259940.16
Date: 7/5/2014 5:21:42 PM
Overall Posts Rated:
21832183
У бре, убудуће немој цео пасус да пишеш болдираним словима ► много боле очи кад се чита.

Можда су занимљивија питања везана за количину новца:
- како се дошло до њега (договореним трансферима или не)
- колико је људи попило бан да би неки други дошли на њихово место
- ко је те менаџере избацио из игре
и онда ће се доћи до тога ко је тиме директно профитирао.

This Post:
00
259940.20 in reply to 259940.16
Date: 7/5/2014 5:23:12 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Сматрам да није фер да сви крећу са истом количином новца, капацитетом арене и сличном јачином ростера а неки са неколико милиона на конту, ареном од 10к+ и ростером који у првој сезони може да освоји не ту лигу већ и ону бар два ранга изнад.
Фарме подржавам али не и то да их неко присваја у циљу освајања купа или прве лиге.
Има у четвртој лиги (откад је пета постоји само на папиру) менаџера од којих се може много научити о тренирању играча, као и других тактичких зналаца.

This Post:
00
259940.21 in reply to 259940.19
Date: 7/5/2014 5:28:32 PM
Overall Posts Rated:
172172
a pazi-to su vec teme koje mene iskreno ne interesuju. Igram ovu igru za sebe-kuburim sa parama od pocetka igre-imao sam ili srecu ili nesrecu da se bas mucim u cetvrtoj ligi sa veoma aktivnim timovima. Nikoga nikada nisam niti bih prijavio- igrace kupujem i prodajem lepo na transfer listu pa izvolte- kada nemam neku preku potrebu da prodam igraca, stavim jaku cenu -pa ako nekim cudom sta zaradim
Za mene to vrlo jednostavno-krene sezona -napravim tim i u svaku utakmicu ulazim maksimalno kako mogu u tom trenutku. Nekad puknem, nekad dobijem-parama uvek kuburim-sta cu. Dva tri puta sam bio vec na ivici da sve rasprodam i ostavim samo trenirce i ponekog do minimalne plate ove, pa da se spustim do cetvrte lige i bar izgradim arenu-a mozda i nesto para prikupim, ali mi ovako zanimljivije-uvek na ivici i izvlacim iz nicega nesto svake sezone.

This Post:
00
259940.22 in reply to 259940.18
Date: 7/5/2014 5:29:26 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Јесте цена била исувише велика. Да сам заиста желео да га продам цифра би била дупло нижа.
Хтео сам да покушам да га сачувам за трећу лигу и успут што више "покрпим" минус настао његовим дугим останком у клубу.
Није ништа неуобичајено да када се ставља цео тим на трансфер листу цифре за те играче буду или сувише мале или велике. Искрен да будем надао сам се да имам права на још једно постављање играча на трансфер листу.
Их, бре, да сам знао да би за њега дао и 400к ставио бих ту цену (и све бих се петом био у задњицу ☺ )

Last edited by jamais vu at 7/5/2014 5:29:52 PM

Advertisement