Kar se tiče OKC-ja, lahko po moje z lahkoto rečemo, da niso bili top favoriti vse odkar so trejdali Hardna. Ne vem, od koga žgečkljive fotografije ima Perkins doma, da ga takrat niso enostavno odpustili (waive), ampak žal (oz. na srečo nas navijačev Houstona) se je Presti tako odločil.
Takrat bi mogli trejdati Westbrooka za dva zelo dobra "role player"-ja, kot recimo Robin Lopez ali Wesley Matthews pri Portlandu, ali Ariza pri Houstonu (3-and-D igralec), Harden bi se pomaknil v prvo postavo in lahko bi se razvil skoraj toliko, kot se je pri Houstonu glede na to, da Durant ni ball-hogger. Ampak dejstvo, da ga že Wizardi niso hoteli menjati za Beala nam pove, da Hardna ni le Presti podcenjeval.
Tako pa so dobili Kevin Martina za eno leto, Jeremy Lamba - ki se ob Jacksonu nikakor ne more razviti - in Adamsa na draftu, ki je edini spodobni igralec iz tega trejda.
Kakorkoli, OKC bo letos v playoffih strašen in če se bodo srečali z GSW, bo to finale pred finalom. Mene seveda najbolj zanima, če bo Harden prenesel svojo trenutno formo v playoffe in ali se bo Howard dovolj pozdravil, da bo spet haral kot lani proti Portlandu.
@komet123: Houston ima po moje letos Top3 klop: Corey Brewer, Josh Smith, Tjones - to so igralci, ki so v drugih klubih oz. ko so bili zdravi (TJones) igrali v prvi postavi! Potem pa še Terry za izkušnje in kakšno trojko v clutchupam, pa tudi Papanikolau in Canaan so lahko zelo dobri, če se jim da dovolj igralnega časa - kar še za posebej Canaana zadnje čase to nerazumljivo ne velja. Ko je igral v prvi postavi med Beveryljevo poškodbo, je igral solidno obrambo in zelo dobro v napadu, zato ne vem, zakaj ne igra vsaj drugega PGja.
Pri Milwaukeeju sta Marshall in Parker že končala sezono, Marshall in Knight pa po moje nista taka igralca, da bi jih lahko uvrščal v neko veliko trojico. Kako točno pa si iz velike trojice izpustil Giannis "Greek Freak" Antetokounmpota?