Kada sam na pocetku pisao moja predvidjanja, desila se jedna mala promena. Upravo si se ti pojacao, dovodjenjem i vise nego dobrog pleja, koji, kao sto smo videli u ova dva meca, moze da igra odlicno i na svojim sekundarnim pozicijama. Moram iskreno sada da kazem, bez ikakvih formalnosti, kakva je bila moja prethodna izjava, ekipa Taurunum delija ipak nije bila dovoljno dobra za titulu. Imaju naravno odlicne igrace, ali cini mi se nesto slabijeg menadzera.
Menadzeru KK Alkoholicari sam se nekako uvek divio. Prvenstveno, njegov tim cine vecinom srpski, domaci igraci. Sto pokazuje i zahteva veliko strpljenje, napredovanje i gradjenje tima preko treninga. Uvek kada sam igrao protiv njega, veoma mi je tesko bilo da predvidim njegovu taktiku i raspored njihovih igraca na pozicijama u timu. Sto pokazuje na kreativnost i razumevanje jednog ovakvog virtuelnog kosarkaskog menadzera. I pored svih tih "mesanja karata", cini mi se da nikada ne gubi konce i da uvek zna sta treba da radi.
Uprkos, svim ovim mojim silnim hvalospevima na racun kosarkaskog umeca menadzera KK Alkoholicari, ti si favorit u ovom predstojecem finalu. Ali ocekujem jednu izuzetno neizvsnu borbu, u rangu one koja je bila u prosloj sezoni. :)
Last edited by Pokojni Kaja at 11/1/2015 1:00:21 PM