Може да реша да ти играя пик и да те уведомя преди това, може и да не го направя. Мога също да те излъжа и те те мотс-на, а може и грам да не ме вълнуваш ти и да си редя без да ти давам обяснения.
В случай, че не си разбрал - има няколко отбора, водени от менидъри с които съм приятел, на които при никакви обстоятелства не бих играл съзнатлно нещо различно от ПИК. Това до някаква степен е причина и за отсъствието на титли при престоя ми в А група - цената, която съм преценил, че си струва да платя. Не ми е нужно да правя уговорки, хората просто си го знаят, а и е съвсем логично :)
Не мисля, че съм в позиция да бъда морален съдник на хора, с които комуникирам онлайн. Има си правила, написани черно на бяло, за чието спазване помагам. Да съдя за действията на хората на база лични интерпретеции на тема "честност, морал, феърплей" не е сериозно и сам знаеш, че няма как да се случи.
Малко изместваме темата (може и да е целенасочено). То е ясно, че всеки може да се разбере с всеки, за това кой как ще играе. Дали във ФБ, дали по телефона, дали по още безброй други начини. Грозното е, че се публикуват лични кореспонденции по форумите, а на всичкото отгоре има и хора, които се сърдят, че уговарянето не се е състояло по план. Може пък това да е начинът да се прекъсне тази практика.
Хубаво е, че си се сприятелил с хора от играта, но... Има и други мениджъри, които са потърпевши заради вашето приятелство. Кажи нещо за тях. Не искам да вярвам, че може и по други начини да си помагате, но за съжаление го допускам.
Играта е създадена да се играе кой, както
САМ сметне за добре, а не както реши племенния съвет или ловната дружинка. Играта е това, което е и заради всичките си потребители, които би трябвало да са равнопоставени, но явно не са. Играта е създадена да я играем всички заедно, но поотделно, а не дружинката срещу новите + Арамазов (примерно). Какво ще стане с играта, ако остане само дружинката?!? Нещо, към което сме се запътили от известно време и накрая май купата ще стане цели 4 кръга... И т.н., и т.н.
Last edited by mekosonic at 11/24/2015 5:49:17 PM