Pozdrav zajednico!
Za nešto malo više od sat vremena igramo veoma bitnu utakmicu protiv možda i najkvalitetnije ekipe u našoj grupi sudeći po platama i DMI rejtingu. To je ekipa Izraela koja se nije dobro snašla u ovoj našoj dosta jednakoj grupi, pa je zabeležila 2 poraza do sada i gotovo da je bez šansi za dalje. Pošto teoretski još mogu da izvuku prolaz nije za ne očekivati to da oni danas zaigraju protiv nas sa najvećim zalaganjem tako da ćemo i mi danas biti na oprezu.
To je ekipa koja je u odličnoj formi. Imaju ogroman DMI rejting i od 12-13 igrača koji su u realnoj konkurenciji za tim njih 7 je sa formom 9. Na svu sreću i mi smo u dobroj formi, pa tako i mi imamo 7 devetki što je odlično i što bih voleo da se zadrži. Sada je all-star sedmica i prema mom dosadašnjem iskustvu tokom ove nedelje se minuti vrlo lako loše rasporede i forma opadne, tako da molim sve menadžere da obrate pažnju.
Ova utakmica nam je bitna, jer bi pobedom i zvanično osigurali plasman u naredni krug takmičenja, a i svakako da je bolje da zabeležimo sve pobede, ako mislimo da idemo na medalju. :)
Druga zanimljiva utakmica u našoj grupi večeras je utakmica između Ukrajine i Slovenije. Pisao sam u prethodnom postu da dajem veću šansu Ukrajini iako bi nama više odgovarala pobeda Slovenije. Nažalost imaju problema sa povredama i teško da će izboriti pozitivan rezultat danas.
SRBIJA U21 - IZRAEL U21 18h