Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια με μία γρήγορα ματιά θα πρόσθετα άλλους δύο άσους σε σχέση με τον RichOne, αυτούς για Giouxta και STRADALE.
Όσον αφορά την οικονομία τώρα, νομίζω πρώτη φορά στα χρονικά (τουλάχιστον δε το θυμάμαι και σίγουρα όχι πρόσφατα) βλέπω όμιλο όχι απλά να είναι -5k για παράδειγμα, αλλά να είναι ο Μ.Ο Ισοζυγίων Πρωταθλήματος: $ -33 077!
Ο... Ξεφτίλας ήταν επιεικής, αφού -100k είμαι εγώ την ώρα που υπάρχουν τρεις ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και οι δύο μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Την οικονομική ανανέωση της Δευτέρας φαντάζομαι είδε ο Teacher του Lagou κι έβγαλε για πώληση και τον Zimni.
Να αναφέρω ότι -100k με Θέαση αρκετά παραπάνω απ' ότι περίμενα καθότι ομάδα που υποβιβάστηκε. Αναμένεται meeting στις "νυχτερίδες" όσον αφορά αυτό το θέμα.
Όσον αφορά τις αποδόσεις τώρα, είναι αρκετά νωρίς. Στο τέλος του πρώτου γύρου θα έχουν βγει ασφαλέστερα συμπεράσματα καθότι θα έχουν διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό τα ρόστερ. Μου φαίνεται ότι η στοιχηματική εταιρία έδωσε μεγάλη βάση στο όνομα της Βαλένθιας και σκέφτηκε ότι θα πάρει αρκετό ποντάρισμα για να προσφέρεται μόλις στο 1,40. Για την ώρα δύο από τα τρία μεγαλύτερα μπάτζετ δε δείχνουν διάθεση για μείωση. Βέβαια τα μπάτζετ δεν παίζουν από μόνα τους... μπάλα.