Ok , ja izgleda ovde ne da slabo razumem , nego ne razumem apsolutno nista !
Pa evo da postavim opet par pitanja , ujedno i analiziram utakmicu...
Prvo cestitke Cveticima ali ja ovde nista ne razumem. Dakle , desavanja idu ovako...
Ja dominiram prvo poluvreme , ubacujem 36 u prvoj cetvrtini , vodim 22 na poluvremenu...
Meni taktika radi vrhunski , zamisljeno da igram preko bekova , trenirac ubacuje 18
poena na poluvreme ! Naser sutira 7-10 itd itd itd...
I onda se desava slicna stvar kao protiv Mitrovice s tim sto sam u tom mecu konstantno gubio
pa je evidentno da sam nesto debelo zasrao...Danas vodim 22 na poluvremenu i onda od igraca
koji su igrali kao da su Jordan u prvom poluvremenu , niko kos ne moze da ubaci u drugom
i dajem 38 poena za celo drugo poluvreme ? Ovi kod Cvetica sto nisu mogli bazen
da pogode prvo poluvreme sad postaju Jordani ? Prvo poluvreme primam 37 poena , drugo 65
od cega 40 u poslednjoj cetvrtini ?! Nasser koji je bio 7-10 zavrsava utakmicu 13-30 ? Pritom
kad je trebalo da pogodi nesto promasio je isto kao protiv Mitrovice jedno 10 suteva za redom i
onda kad je vec sve bilo reseno tj bila penal zavrsnica pogadja 3 trojke za redom ?
Pitanja :
1. Jel ovo sve normalno ? Mozda ja samo tripujem da je ovo malo previse...
2. Jel i ovaj poraz da pripisem sebi kao protiv Mitrovice , ili ? Ispada da je
jedno poluvreme taktika bila odlicna drugo poluvreme skroz pogresna...
3. Kad sam imao 6 igraca kontao sam da se umore i da je to problem , sad ih imam 7.
Jel idalje to problem ? Fali jos jedan ? Mislim sigurno je lakse igrati sa 8 igraca nego sa 7
al ako pogledamo minute Guda je igrao 44 sto bi svakako bio slucaj zbog treninga. Osim
njega jedini Nasser preko 40 minuta. Izdrzljivost mi nije problem u timu , dakle...
4. Cemu ovakav razvoj dogadjaja u drugom poluvremenu ?
Izvinjavam se sto pisem ovolko duge postove al stv ne kapiram...
Izgleda da je Hofmanski u pravu , previse tupim mozak , trebam i ja
dza bu i udri i tjt...