BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > 3 za 3

3 za 3

Set priority
Show messages by
From: Ozzy

This Post:
00
37388.12 in reply to 37388.7
Date: 6/29/2008 8:17:55 AM
Overall Posts Rated:
2424
Prvo da kazem caramazovu da malo iskulira tih 10 upola s lukom hejta sto je poceo da baca na mene, i neka predje malo na neku vegetarijanu!

Onaj post na globalu, pa sada i ova rasprava ovde... ti Prosiri si (blago receno) PRS'O!!!

Prvo sta tebe briga ako neko igra TIE?

I ti mozes STALNO igrati TIE (kao npr. JA) i mozes stalno imati "visok" entuzijazam i u tom slucaju ce te boleti uvo da li je protivnih odigrao TIE ili Normal!!!
Ako se neko dogovori da odigra TIEvs.TIE, to je njihov problem. To niko ne mora da prihvati, niti da odbije... Nikakva pravila igre nisu narusena, to ne znaci da ces ti mucenik izgubiti sledecu utakmicu ako je tvoj protivnik igrao prethodne 3 TIE -----> pa igraj i ti TIE!!!!! Sta te sprecava u tome?
Opet ne razumem... sta te to toliko pogadja?

From: prosiri

To: Ozzy
This Post:
00
37388.13 in reply to 37388.12
Date: 6/29/2008 8:25:13 AM
Overall Posts Rated:
11
Ne mogu vise da ponavaljam. Na barem 5 mesta sam pokusao da objasnim koja je poenta moje price.

http://www.buzzerbeater.org/BBWeb/forum/read.aspx?thread=...

http://www.buzzerbeater.org/BBWeb/Forum/read.aspx?thread=...

A briga me je zato sto ja treba da igram protiv nekoga ko je prethodnu utakmicu igrao TIE, ne zato sto je mnogo jaci, nego zato sto se dogovorio! Mislim da ne moze jednostavnije.

This Post:
00
37388.14 in reply to 37388.11
Date: 6/29/2008 8:25:52 AM
Overall Posts Rated:
178178
Sa druge strane, i ja sam mislio da pisem lako razumljivim jezikom ali pokusacu ovako: da, svima nama je jasno sta mislis o ovoj "mogucnosti".
Vecina nas deli tvoje misljenje ali ima 2 opcije - da se adaptira ili da se "bori sa vetrenjacama".
Da te pitam na drugi nacin: mozemo li mi nekako da uticemo na "dogovaranja" mimo licnih akcija (citaj: ne odgovaranja na takve ponude)? Odgovor je - ne, naravno.
Mozemo samo da minimizujemo efekat...
I evo nas konacno na sustini...imas li neki konkretan predlog/resenje koje moze da se efikasno sprovede a da na njega niko nema primedbu?
Pretvorio sam se u uvo i rado cu ga podrzati...

EDIT: mislim na predlog osim onog koji si izneo u svom razmisljanju na engleskom forumu a koji se sastoji u tome da se entuzijazam za odigranu utakmicu ne prikazuje...

Last edited by Laimbeer40 at 6/29/2008 8:27:37 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Ozzy

This Post:
00
37388.15 in reply to 37388.13
Date: 6/29/2008 8:30:56 AM
Overall Posts Rated:
2424
Pa to je sve ono sto ovu igru cini zanimljivom!!!

This Post:
00
37388.16 in reply to 37388.14
Date: 6/29/2008 8:37:06 AM
Overall Posts Rated:
11
za sada, jedino sto mi je palo na pamet je upravo taj predlog koji sam tamo izneo. Drugi mislim da cu tesko naci, ali ovaj mi se cini realno ostvariv i efikasan.

Pored tog, da kazem, lokalnog nacina borbe protiv ovog problema, u vidu ne prihvatanja ponuda, za svaki problem se resenje nadje tako sto sto vise ljudi za njega cuje. Onda ljudi razmenjuju misljenja i ideje i na kraju se to resi. Zato sam i stavio post na engleskom forumu pa se nadam da cemo kroz takav nacin komunikacije moci da dodjemo do efikasnog resenja.

Video si, tamo je vec jedan decko izneo ideju da entuzijazam zavisi samo od niza dobrih ili losih rezultata. Mislim da to nije resenje jer bi jaki timovi bili sve jaci a slabiji sve slabiji, ali eto, ljudi razmisljaju, komuniciraju i na kraju se dogovore.

This Post:
00
37388.17 in reply to 37388.16
Date: 6/29/2008 8:46:49 AM
Overall Posts Rated:
178178
da, slazem se...licno nisam za neki predlog koji se bazira na dobrovoljnosti ili nekom novom internom dogovoru...da ne objasnjavam zasto...

slazem se i da predlog tog decka ne valja iz razloga koji si naveo...

bottom line: ako izbrisu entuzijazam iz izvestaja utakmice - super! ako ukinu entuzijazam , jos bolje...

P.S.
mislim da bi trebalo tu ideju uobliciti i okaciti formalno medju predloge pa da vidimo...

This Post:
00
37388.18 in reply to 37388.17
Date: 6/29/2008 8:52:08 AM
Overall Posts Rated:
11
Poenta svega je da se igra sto vise priblizi realnom svetu. Da li je realno da neko odigra TIE, izgubi sa 20 zalike i da mu entuzijazam skoci. Ili da li je reaklo suprotno. Da Matori odigra CT, dobije utakmicu, a da mu se igraci skenjaju posle toga!? Nema veze s mozgom.

Da li postoji neko posebno mesto gde se postuju predlozi u vezi igre?

@Ozzy

ajde javi se na engleski forum. Sto nas je vise u diskusiji resenje ce biti kvalitetnije. Tvoje misljenje ce se mozda razlikovati od vecine ali nemoj da te to spreci da ga izneses.

This Post:
00
37388.19 in reply to 37388.18
Date: 6/29/2008 9:14:11 AM
Overall Posts Rated:
178178
Forums -> find more folders -> Suggestions

From: Liman

This Post:
00
37388.20 in reply to 37388.18
Date: 6/29/2008 9:18:03 AM
Overall Posts Rated:
00
Evo i mene...imao sam malo tesku noc :))) Sve u svemu...vidim da je veliki mozak " GM-Lord of Doom" presudio na engleskom forumu. Kaze sledece:

"I went looking for the thread where all this has been discussed before, but unfortunatly didn't immediatly find it.

In that thread BB-Mark said it was not against to rules to mutualy agree to TIE. He did not promote it! On contrary, he doesn't realy like it either, but it is not forbidden, and for now will not be forbidden either.

In the end it is your own community who decides for you if they like it or not. If the teams in your league decide they do not like it, the 1 or few teams who do like it will not have much support for their system. If ion your league many teams like it, and you think you can gain advantage with it, go ahead and join in... but as said here in this thread already: don't be amazed if the snake bites you once in a while. ;)"

Da sumiramo onda sto se mene tice. Ja ovim putem javno odbijam sve buduce ponude da igram TIE vs. TIE kao sto sam do sada odbio vec jednu ponudu. Mislim da ce i prosiri da mi se pridruzi. Za ostale ne znam ali eto bar onaj koji mi dolazi sledece kolo zna da se nisam dogovarao prethodno.

From: prosiri

This Post:
00
37388.21 in reply to 37388.20
Date: 6/29/2008 9:24:47 AM
Overall Posts Rated:
11
Ja ovim putem javno odbijam sve buduce ponude da igram TIE vs. TIE kao sto sam do sada odbio vec jednu ponudu odbio

a ovu drugu iz "proslosti" jos nisi odbio? :)

From: Liman

This Post:
00
37388.22 in reply to 37388.21
Date: 6/29/2008 9:29:31 AM
Overall Posts Rated:
00
Ta druga je ustvari buduca...a nju sam upravo odbio javno! Tako da caramazov(mislim na moj entuzijazam koji necu pumpati protiv ozzyja) moze da bude miran.

Last edited by Liman at 6/29/2008 9:36:00 AM

Advertisement