BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל קנדה דיון

ישראל קנדה דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Shay

This Post:
00
47466.12 in reply to 47466.11
Date: 8/28/2008 11:01:03 AM
Overall Posts Rated:
00
אני מצטער להגיד לך, אבל לוק אינסייד זאתי טקטיקה מהירה ביסודה...

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
This Post:
00
47466.13 in reply to 47466.10
Date: 8/28/2008 11:01:25 AM
Overall Posts Rated:
274274
עופר וסיילנט - אנחנו לא אמורים מדברים פה על קנדה או על מה היתרונות והחסרונות של קצב איטי??

בכל אופן, אני חושב שבמשחקים של הפוך על הפוך אפשר רק ללכת לאיבוד.

הכוונה היא שהמאמן שלהם יודע שאנחנו הולכים הרבה פעמים על פוקוס חוץ אבל הוא רואה שיוחפז פצוע אז הוא ידע שנעשה הפוך ונלך פנימה. אבל אז יכול להיות שהוא יודע שאנחנו נחשוב שהוא חושב ככה ונשחק בכל זאת כלפי חוץ, ואז הוא יחשוב שאנחנו יודעים שהוא חושב שאנחנו חושבים שהוא חושב שאנחנו יודעים.... וכן הלאה...

בכל מקרה למי שלא הבין, אני בעד לשחק פנימה, משחקי העבר הראו שיש לנו הרבה מה למכור בתחום. במיוחד עם חיזוק נכון של 2 שחקני חוץ נכונים שיודעים לחלק מסירות איכותיות ולחדור טוב

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Undergiver

To: Shay
This Post:
00
47466.14 in reply to 47466.12
Date: 8/28/2008 11:10:09 AM
Overall Posts Rated:
88
יצאתי שטיח
:)

אבל זה עדיין לא משנה את ההיגיון שסקור נמוך מגדיל את הסיכוי להפתעה וראנדומליות

This Post:
00
47466.15 in reply to 47466.13
Date: 8/28/2008 11:13:39 AM
Overall Posts Rated:
11
מסכים איתך אהוד הכל נכון
אבל אם צריך לבחור בין שחק פנימה ולואו פוסט הייתי בוחר לואו פוסט כאופציה להאטת הקצב.
הגנה שלוש בפנים יכול לתת לנו שליטה בריבאונד ועוד קצת האטת קצב אבל נהיה חשופים להפצצה.
אז אישית יהיה יותר בטוח.

Message deleted
This Post:
00
47466.17 in reply to 47466.15
Date: 8/28/2008 11:57:26 AM
Overall Posts Rated:
1010
הם לא מרמים אותי כי אני מהחודשים הראשונים במשחק הבנתי את הפאונטה של הטקטיקות ואני לא מסתמך על כל פרט שכתוב בחוקים.
שוב , אתה צריך להבין שיש עולם ומלואו מאחורי כל טקטיקה ויש הרבה מעבר לזה שהטקטיקה איטית/מהירה ואיפה הפוקוס שהיא מתמקדת ..

לכל טקטיקה צריך תכונות מסויימות ויש שחקנים ספציפיים שיותר מתאימים לטקטיקות כאלה ואחרות .. יש המון דברים שצריך לקחת בחשבון וזה דברים שלא כתובים בחוקים כי אחרי הכל אם יכתבו את כל מה שקשור בטקטיקות זה לא ייגמר..
כמו שאמרתי , זה לא פשוט כמו שאתה חושב שזה .. שקצב איטי פשוט מאט את המשחק וזהו .. מאט את משחק ההתקפה שלך .. אבל לא בהכרח את ההתקפה של היריב אם הוא יעלה על קצב מטורף כמו התקפות מהירות עם קלעים שלא רואים הרבה.. עדיין תאט את הקצב..?
תחשוב בפרופורציה קצת .. מול יריבה חזקה לשחק קצב איטי כשאתה יודע שלא תעצור אותם בהגנה זה פשוט טיפשות ואני בשונה ממך כן מבסס את התגובות שלי על משחקים שאני רואה מידי יום ולא רק מתוך היגיון פשוט..
מול נבחרת/קבוצה חלשה יותר זה אולי יכול לעבוד.. אבל מול נבחרת/קבוצה הרבה יותר חזקה , להאט את הקצב יאט רק את הקצב שלך ולא את של היריבה ותראה מה קרה מול ספרד שזה סתם דוגמא..
כשמשחקים מול יריבה חזקה צריך פשוט להאמין בשחקנים שיש ולעמוד מול היריבה בגובה העיניים כי בכל זאת , זה נבחרות פה וכל שחקן הוא ברמה עולמית , גם אם הוא פחות טוב משחקן ברמה עולמית אבל קצת יותר טוב..(ואני לא מדבר ספציפית על קנדה) תחשוב על זה קצת לפני שאתה שולל ישר ושוב , תסתכל על התוצאות בשטח במשחקים ותבין על מה אני מדבר..
שאגב אני מנסה להעביר את זה לכולם ולא בהכרח לך או להתווכח איתך או משהו .. זאת הייתה המטרה מההתחלה.. ואולי זה באמת לא הכי חכם להתווכח עם החוקים אבל מה לעשות שיש לי קצת ניסיון במשחק ובטקטיקות ואני אולי לא יודע הכל על הטקטיקות אבל אני חושב שאני יודע מספיק כדי להגיד כאלה דברים ..

אבל לא כל אחד חייב להסכים או להאמין לזה ואני בהחלט מקבל את זה.. פשוט תכבד את הדעה שלי ואל תתווכח כי אני לא זורק סתם דברים באוויר וכנראה שיש סיבה.. תרצה תקשיב אל תרצה אל תקשיב .

This Post:
00
47466.18 in reply to 47466.17
Date: 8/28/2008 12:59:09 PM
Overall Posts Rated:
11
אני קצב איטי +הוא קצב מהיר= קצב מהיר מינוס

אני קצב איטי + הוא קצב רגיל= קצב רגיל מינוס

אתה מבין את המשוואה הלא הכי מדוייקת הזו?
באופן יחסי, יחסי אני חוזר יחסי אתה מאט את המשחק. יש פחות פוזשנים והפער האיכותי מצומצם מעט.
מבין?

וברור שצריך להתאים שחקנים לסגנון. לא קראת מה כתבתי? חוץ מלהאט אמרתי גם שצריך לשחק עם שני גבוהים ופוררווד חזק בקליעה פנימה בעמדה שלוש ועם שני גארדים מובילים הגנתיים ומוסרים!
זה מה שכתבתי. על מה אתה מתווכח איתי? הבחירות נגמרו.
אני מבין את כל המובנים וההשפעות והדרישות. תאמין לי שניתחתי מספיק סטטיסטיקות במשחק הזה. גם מהליגה הגבוהה.

Last edited by Yoni"Silent killer" B at 8/28/2008 12:59:37 PM

This Post:
00
47466.19 in reply to 47466.18
Date: 8/28/2008 1:03:47 PM
Overall Posts Rated:
22
שמעו, לצערי הרב, היחיד פה שקשור לדיון זה אהוד.
כל פעם אנשים שונים מתחילים לריב פה על כלום.
הדיון נעול, ואני מבקש לא לפתוח חדש.
יהודה יפתח דיון לפני המשחק עם ההוראות שלו, ציפיות, טקטיקות, וכל הדברים האחרים...
ורק שם נדבר על המשחק.
מאכזב לראות שדווקא בשבוע שיהודה בעיקרון הכי צריך דעות נוספות יש ריבים מהסוג הזה.
הדיון נעול.
תודה