BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון הבחירות לנבחרת

דיון הבחירות לנבחרת (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
93362.12 in reply to 93362.11
Date: 6/3/2009 5:20:05 AM
Overall Posts Rated:
343343
שאלה לכל המועמדים (גם אלה שלא הציגו את עצמם)י

ישנם כמה שיטות גורסות בנוגע לשימוש בהתלהבות השאלה שלי היא איך אתם מאמינים בהתלהבות ובשימושים שלה והאם תלכו במחשבה של לקחת סיכון בלא לעלות שלב או להפסיד משחק מכריע בישביל לשמר התלהבות

ובנוסף בכללי האם אתם דוגלים בהימורים של טקטיקות או יותר לשמור על דברים בצורה קונסרבטיבית של אני לא בטוח ב 100% שהמאמן היריב יעלה לוק אני בטוח ב 90% האם תעלו 3 בפנים או תלכו על אישית

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
93362.13 in reply to 93362.11
Date: 6/3/2009 5:21:32 AM
Overall Posts Rated:
1414
רק תזכורת קטנה לכולם ומאוד חשובה
גם לדיון הזה וגם לפורומים אחרים

נא להימנע מלכלוכים ופרסומים

יהיה נושא דיונים פתוח בנוגע לבחירות. מועמדים שיעלו את נושא הבחירות בפורמים אחרים או ישתמשו בדואר של באזרביטר בשביל לצבור קולות יפסלו.

From: Ehud

This Post:
00
93362.14 in reply to 93362.12
Date: 6/3/2009 5:24:13 AM
Overall Posts Rated:
274274
בקצרה.

אני כן מאמין בצבירת התלהבות.
אבל הגישה שלי מעט שונה מהגישה שהיית עד היום בנבחרת. אני מאמין שצריך לנצל את ההתלהבות לעיתים קרובות יותר ויהיו מקרים שאני יעדיף לעלות בהם נורמאל למרות שיכול להיות שהמאמנים הקודמים היו עולים בהם רגוע.

אני לא אוהב אימרה כמו "היה עדיף לצבור התלהבות לשלב הבא מאשר לעבור שלב בלי התלהבות"

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
93362.15 in reply to 93362.13
Date: 6/3/2009 7:19:46 AM
Overall Posts Rated:
88

יהיה נושא דיונים פתוח בנוגע לבחירות. מועמדים שיעלו את נושא הבחירות בפורמים אחרים או ישתמשו בדואר של באזרביטר בשביל לצבור קולות יפסלו.

למי שלא הבין:
הנושא שדרור דיבר עליו הוא הנושא הזה...

From: adomole
This Post:
00
93362.16 in reply to 93362.15
Date: 6/3/2009 10:34:45 AM
Overall Posts Rated:
22
לי גם יש משהו לאמר כשאנו מתדיינים בנושא המאמן הבא, אני אתייחס ליוני ואהוד, בלי לזלזל באחרים-מבחינתי הם השניים הרציניים יותר.
לאהוד:
אם התשובה שלך לשאלה שלי היא "כן" קיבלת את הקול שלי. חד וחלק.
אני יודע על מעט בעיות זמן שיש לך, אני ואתה שנינו יודעים שאתה מועמד ברמה זו או אחרת להיות הג'יאם הבא. לדעתי-אף אחד לא צריך להיות גם וגם, הייתי שניהם וכל אחד מהם לוקח זמן. השאלה שלי מתחלקת ל2:
א) אם פתאום ישימו אותך ג'יאם, אתה תגיד "תודה אני מעדיף את הנבחרת" או שלהפך?
ב) במידה ותלך על הנבחרת, יש לך זמן להשקיע כמו שצריך ב2 גם בקבוצה שלך וגם בנבחרת?
זה הדבר היחיד שמפריע לי, כי אני יודע שמבחינה טקטית כשיהיו לך אופציות אתה תנצל אותן ואתה מאמן איכותי ומנוסה.

ליוני:
הצלחת בליגות נמוכות אך נכשלת בליגת העל.
אתה פחות מנוסה ולצורך העניין ההצלחות של אהוד יותר גדולות משלך.
כל זה-לא נורא.
זמן אני יודע שיש לך. ידע אני יודע שיש לך.
לי מפריעה הגישה שלך למשחק-מבחינתי אם אני בוחר בך אני בוחר במישהו שיקח את הנבחרת, ויוותר על משחקים מול הגדולות.
בליגת העל למדתי להכיר אותך, וראיתי מאמן שלא מתבייש לוותר גם על משחקים בבית. אם היית מוותר כל כך הרבה וגם מצליח להישאר בסוף- מצבך אצלי היה משתפר בוודאות.
בדרך כלל אני לא שואל כי מיותר אבל כאן הבמה שלך בעצם.
אתה הולך לשנות בקיצוניות את הגישה שלך למשחק במידה ותיבחר? אני באופן אישי לא יבחר במאמן שיוותר על משחקים. השינוי אצלך צריך להיות בקיצוניות כי אתה היחיד בערך שראיתי שמוותר על משחקי בית.

תודה מראש!

This Post:
00
93362.17 in reply to 93362.16
Date: 6/3/2009 10:40:57 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
רק התייחסות קטנה.
יוני לא נכשל בליגת העל.
דב נמלים לא נכשל בליגת העל.
הם עלו במהירות הבזק.כל עונה ליגה והגיעו לליגת העל הטובה מכולן.
עם סגלים חלשים הם עשו את המקסימום ולא יכלו יותר מזה.
ככה שבסך הכל מבחינתי יוני דיי הפתיע.
הוא חילק את החצי הראשון של העונה על אסטרטגיה מוחלטת שעבדה לטובה והצליח לצבור נצחונות.
לא הייתי קורא לזה כישלון.

This Post:
00
93362.18 in reply to 93362.16
Date: 6/3/2009 12:08:09 PM
Overall Posts Rated:
11
שאלה טובה עומר.
אני האמת חושב שאם ממש הייתי רוצה הייתי נשאר ליגה.
אם שמת לב באמצע העונה מכרתי את הכוכבים שלי כדי לרכוש מאמן רמה 7. החלטתי במודע להסתכן בירידה כי רציתי אפשרות לבנות קבוצת צמרת ולא להסתפק בלשרוד בליגת העל.
לגבי התלהבות:
אני חושב שהתלהבות זה כלי חשוב ביותר ובאמת אם יש משחק שהפער מול היריבה גדול מידי בבירור, אז אפשר לעלות רגוע כדי לצבור התלהבות למשחקים מכריעים.
אני לא אעלה רגוע כשיש סיכוי לנצח רק כדי לצבור התלהבות לעתיד שעלול לא להתגשם.

אבל האמת חבר''ה כשאני רואה שאהוד רץ אני מוכן להודיע שהוא מתמודד ראוי ממני ויש לו את התמיכה שלי.

This Post:
00
93362.19 in reply to 93362.11
Date: 6/3/2009 1:44:49 PM
Overall Posts Rated:
11
חברה רשמתי תגובה שנמחקה בצדק בטרד הנאומים כי שם צריך שיהיו רק נאומים למען הסדר הטוב, אבל זה כבר לא משנה כי אני מעביר את תמיכתי לאהוד

This Post:
00
93362.20 in reply to 93362.18
Date: 6/3/2009 4:07:00 PM
Overall Posts Rated:
22
לא ממש ענית לי אבל השורה האחרונה תספיק:)
אני אחכה לתשובה של אהוד גם, מעניין אותי מה יש לו לאמר.

This Post:
00
93362.21 in reply to 93362.20
Date: 6/3/2009 4:34:18 PM
Overall Posts Rated:
114114
השאלה שלי קצת שונה אולי, אבל זה כי ממש ברור לי שאם אחד מבין אהוד ויוני ייבחר יהיה מאמן תותח שאפשר לסמוך עליו ושיש לו קבלות ונסיון.
השאלה- מה תעשה כדי שהנבחרת תיחשף יותר ותביא אנשים אולי ממש לצפות במשחקים שלה?

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Ehud

This Post:
00
93362.22 in reply to 93362.20
Date: 6/3/2009 6:29:56 PM
Overall Posts Rated:
274274
לא עניתי לך די הרבה זמן והסיבה לזה היא כי אין לי זמן

סתם, פשוט הייתי בחתונה של חבר וחזרתי עכשיו והחלטתי לבדוק מה מצב הפורם לפני שאני הולך לישון.

לשאלתך - אני באמת אדיש לגבי מי יהיה ג'י אם ולגבי מי יהיה מאמן הנבחרת. כל עוד אחד מהתפקידים יאויש על ידי מישהו מספיק רציני אז מבחינתי אני רגוע.

אמרתי כשעניתי כבר ואולי גם בנאום רשמתי את זה - מבחינת זמן והשקעה אני לא מתכוון להתחרות ביהודה או בעופר שהם המשקיעים ביותר במשחק בקהילה לדעתי. אני יכול לספר שאני יעשה את זה אבל מעשית זה בלתי אפשרי עם הלו"ז שלי.

זה לא סוד שהייתי שמח להחליף אותך כג'יאם. מצד שני אם גל או דרור או כל מיני אנשים אחרים שלדעתי מתאימים היו לוקחים את התפקיד אז לא היה איכפת לי, כי אני יודע שהם יעשו עבודה לא פחות טובה.
באותה מידה אני יכול לדבר על הנבחרת - יש מספר מאמנים שאני בטוח שיעשו עבודה לא פחות טובה ממני אם הם יבחרו. פשוט לא ראיתי אף אחד מהם רץ והחלטתי שאני אלך על זה. (יוני ראיתי את הנאום שלך אבל לא ידעתי אם אתה רציני בקשר לזה כי לא ראיתי את השם שלך רשום בבחירות)

אם אני אבחר ואחרי שבוע יציעו לי להיות ג'יאם אני אנסה לבצע את 2 המשימות בצורה הטובה ביותר. למרות שאתה מניסיונך טוען שזה לוקח יותר מידי זמן אני חושב שאני אצליח לבצע את 2 המשימות.

ניהול הנבחרת כמו שאמרתי לא יפול רק עלי במידה ואני אבחר. הצהרתי באופן גלוי שאני אעזר במספר מאמנים שאני בקשר איתם ואני לא אומר את זה כמו שאנשים אומרים שהם רוצים שכולם יהיו מעורבים. אני אומר את זה מהנקודה שאני לא חושב שלבד אני יכול לעשות את כל העבודה של הסקאוט, איתור שחקנים, שמירת קשר עם מאמנים בניית סגל וטקטיקות למשחקים.

אני אסיים בזה שאני אגיד שגם עם יוני יקבל את הנבחרת אני ארגיש שהיא בידיים טובות כי בעיני הוא מאמן מצוין שהצליח לקבל המון מחמאות מכל מי שבליגת העל על הסיבוב הראשון המדהים שלו (הפתיע את כולנו) - אחרי זה אני בהחלט חושב שהוא הוריד הילוך מתוך בחירה.

ו... אני לא בטוח שעניתי לך על השאלה - אולי סתם כתבתי הרבה, אבל בכל זאת היה אחלה בר בחתונה

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement