לא עניתי לך די הרבה זמן והסיבה לזה היא כי אין לי זמן

סתם, פשוט הייתי בחתונה של חבר וחזרתי עכשיו והחלטתי לבדוק מה מצב הפורם לפני שאני הולך לישון.
לשאלתך - אני באמת אדיש לגבי מי יהיה ג'י אם ולגבי מי יהיה מאמן הנבחרת. כל עוד אחד מהתפקידים יאויש על ידי מישהו מספיק רציני אז מבחינתי אני רגוע.
אמרתי כשעניתי כבר ואולי גם בנאום רשמתי את זה - מבחינת זמן והשקעה אני לא מתכוון להתחרות ביהודה או בעופר שהם המשקיעים ביותר במשחק בקהילה לדעתי. אני יכול לספר שאני יעשה את זה אבל מעשית זה בלתי אפשרי עם הלו"ז שלי.
זה לא סוד שהייתי שמח להחליף אותך כג'יאם. מצד שני אם גל או דרור או כל מיני אנשים אחרים שלדעתי מתאימים היו לוקחים את התפקיד אז לא היה איכפת לי, כי אני יודע שהם יעשו עבודה לא פחות טובה.
באותה מידה אני יכול לדבר על הנבחרת - יש מספר מאמנים שאני בטוח שיעשו עבודה לא פחות טובה ממני אם הם יבחרו. פשוט לא ראיתי אף אחד מהם רץ והחלטתי שאני אלך על זה. (יוני ראיתי את הנאום שלך אבל לא ידעתי אם אתה רציני בקשר לזה כי לא ראיתי את השם שלך רשום בבחירות)
אם אני אבחר ואחרי שבוע יציעו לי להיות ג'יאם אני אנסה לבצע את 2 המשימות בצורה הטובה ביותר. למרות שאתה מניסיונך טוען שזה לוקח יותר מידי זמן אני חושב שאני אצליח לבצע את 2 המשימות.
ניהול הנבחרת כמו שאמרתי לא יפול רק עלי במידה ואני אבחר. הצהרתי באופן גלוי שאני אעזר במספר מאמנים שאני בקשר איתם ואני לא אומר את זה כמו שאנשים אומרים שהם רוצים שכולם יהיו מעורבים. אני אומר את זה מהנקודה שאני לא חושב שלבד אני יכול לעשות את כל העבודה של הסקאוט, איתור שחקנים, שמירת קשר עם מאמנים בניית סגל וטקטיקות למשחקים.
אני אסיים בזה שאני אגיד שגם עם יוני יקבל את הנבחרת אני ארגיש שהיא בידיים טובות כי בעיני הוא מאמן מצוין שהצליח לקבל המון מחמאות מכל מי שבליגת העל על הסיבוב הראשון המדהים שלו (הפתיע את כולנו) - אחרי זה אני בהחלט חושב שהוא הוריד הילוך מתוך בחירה.
ו... אני לא בטוח שעניתי לך על השאלה - אולי סתם כתבתי הרבה, אבל בכל זאת היה אחלה בר בחתונה
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy