Ahojte!
V pondelok sme prehrali so Srbskom 95-106 a tato prehra nam vyrazne skomplikovala sance na postup do dalsej fazy.
Tato prehra bola sposobena hlavne z dovodu zlej formy v celom time, co nam neumoznilo prisposobit taktiku na supera a z tohto bolo evidentne, aku taktiku zahrame.
Dnes hrame svoj treti zapas v zakladanej skupine a to Armensku, ktore je jeden z najslabsich timov v nasej skupine.
Armensko je vo svete 90. v rebricku a my sme 15. Priepastny rozdiel v rankingu nasvedcuje tomu, ze by sme supera mali jednoznacne porazit a napravit si skore.
V nasom time sa forma hracov vyrazne zlepsila, co nam umoznuje lahsie zostavit tim, ktory dnes nastupil na zapas.
Budeme hrat po prvy krat zvonka, co je hlavne z dovodu, ze super nastupuje stale s rovnakou zostavou a s rovnakou taktikou.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Neslusan/Slabenak/Satrapa
SG: Turcan/Szamosi/Satrapa
SF: Krahulik/Vlasic/Krahulik
PF: Smola/Lahky/Karcak
C: Capela/Nota/Karcak
Extra: C Zapala, SG Kenicky, SG Grajciar
Zmeny oproti zapasu s Srbskom:
Na SG je starterom Turcan, ktory ma vybornu formu a zasluzene je starterom. Nahradnikom je po prvy krat Szamosi, ktoremu velmi rychlo stupla forma a preto nastupuje namiesto Satrapu, ktory je rezerva.
Na SF je starterom Krahulik, ktoremu sa tiez vracia forma a lepsie sa hodi na dnesnu taktiku ako Vlasic, ktory je nahradnikom.
Na PF je starterom Smola po prvykrat v kariere a to vdaka tomu, ze ma dobru formu a hodi sa na tuto taktiku. Nahradnikom je Lahky, ktory ma taktiez skvelu formu.
Na C je starterom po prvykrat Capela, ktory sa presunul na centra, aby urobil miesto Smolovi. Nahradnikom je Nota a rezervou Karcak.
Taktiku v utoku hrame Run and Gun (Bez a strielaj), pretoze super hra Zonu 2-3 a je dost pravdepodobne, ze ju nastavi aj na zajtra.
V obrane 2-3, pretoze super (zatial) vzdy hra s taktikou zameranou dovnutra a aj keby nesiel dovnutra, jeho rozohravaci nemaju dostatocnu kvalitu na to, aby nas vyraznejsie ohrozili.
Tak dufam, ze o 20:15 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa