sto se tice kupnje centra za 2,5 milja...nije istina da se nemoze nac,normalno ovisi sta trazis...all aorund centra neces nac,ali ako si izbalansiras ekipu u smislu da ti je jedan centar iskljucivo skakac i obrambeni igraci sa mediocre ili vise passingom,onda uzmes PF sa visokim skokom i inside shotom i sa recimo strong inside defense,i imat ces jaki centarski par,greska je trazit izbalansiranog,jakog i mladog centra...jer to neces nac,ali od jedno 25 godina bez problema,sad ovisi koji je tvoj nacin igre,meni su najskuplji igraci centri,ali nisu najbolji igraci,treba kombinirat,moji su centri primarno obrambeno orijentirani,osim jednog pf-a,a vanjska linija iako jeftinija je napadacki puno bolja,i to za sve taktike,tako sam kupovao i trenirao,tak da najcesce nema taktike koju nemogu odigrat ili nemogu branit,sve ovisi o overall snazi ekipe,i onda dolazimo do stamine...ekipe koje imaju 5 jakih igraca,znaci sa placom od 30k i vise vrlo,vrlo vjerojatno gube od moje ekipe,jer na klupi nemaju nikog,i u ritmu push the ball ili run and gun,pa cak i look inside nemaju previse sansi,jer kad tad u toku utakmice suprotna ekipa mijenja i puca po savovima...kraj...zato kupujte ciljano,dugorucno gledajte na razvoj ekipe,kupujte igraci sa jednakim skillovima tako da mogu svi napredovat u skillovima koji im fale...prolazit cete jeftinije a krajnji proizvod ce biti ukupno puno bolji,kratkorocne investicije u ovoj igri ne piju vodu...
pozz