Kako sam ja varalkica, zato sto neko kupi moje igrace, je li?
Pa da li si ti normalan, ja ih stavim na TL, neko klikne,
to je njegov problem, onda je i BS Frydek
(49362), jer je Kremce kupio od njega pleja za 7 miliona kada su cene bili oko 5 miliona, evo neka nam on objasni, zasto je to uradi, pa mozes da proniknes u mozak, takvih igraca koji placaju igrace vise nego sto vrede, ali to opet nije problem u prodavcima, nego u kupcima.
Evo vidi slovenca koji je kupo nasa dva centra, za po 10 miliona i vise se nije logovao, ja sam trazio da se kazni kupac , a ne prodavac, sta su kinez i meksikanc kriv sto je ovaj stavio 10 miliona za nih, meksikanac je stavio mikulu na tl za 3 milionai mao bod od 3 , ali ovaj zavalio 10, i sada nam ti igraci propadaju dok ne prodje 5 nedelja da posten inaktivan.
Tebi je bitno samo da optuzujes, a optuzba je da je neko kupio mog igraca po vecoj ceni, ali to nije moja greska nego njihova, znaci ove price me nerviraju, jel po tome ne treba da postoji tl, nego kad hoces da ga prodas, imas njegovu preporucenu cenu i nemoze ni gore ni dole, ko prvi ponudi, on kupi i gotovo, jel to mislite da je ispravno.
A sto se tice komenara oko prevara, to nije dozovljeno na forum, koliko ja znam.