Kolega, kao sto i rekoh - zona sa Bobijem, smrt za ekipe koje stane sut za 3. Samo trojka razbija odbranu Mege, nikakav prodor..to je nemoguce pored onog raspona ruku. Doduse, ja sam govorio za Zvezdu (da hocu da je vidim protiv te zone), ali Radnicki sam potpuno zaboravio da pomenem iako su mnogo bolji primer - sto se i dokazalo. Nisam hteo da hejtujem tim Radnickog i Mutu na celu tokom citave sezone, ali moram! Nije mi jasna politika kluba "od danas za sutra". To dovodjenje stranaca na taj nacin a da ih na kraju imas toliko viska, borba samo protiv partizana, mrva minuta za Miljenovica (a da pri tom nemas ni jednog drugog mladog od kog pravis igraca), igra "ako krene sut- dobijamo, ako ne -pobedice nas svako" i tako u nedogled. p.s.takodje da se nadovezem za Cvetkovica, potpuno se slazem sa tobom i zao mi je sto je Zvezda (citaj Covic) opterecena rezultatom i nema prostora za talente, a mislim da bi im bilo dobro kod Vlade. Nasa rep. kosarka je u kur**, izmedju ostalog, zato sto samo jedan tim pravi igrace koji na kraju sa manje ili vise uspeha postaju igraci i okosnica reprezentacije. To jednostavno ne ide...
Last edited by Lale at 4/6/2013 8:10:06 PM