Simán keresett annyit, 5 éve még magasabb fizuk voltak! Ha megnézed volt 8 szezonnal ezelőtt egy 175-ös angol (a keretben és nem 22 évesen!) center csóka, ellenünk is játszott és fejtörést okozott a semlegesítése nekem kit tegyek rá..
Elméleti 22. éves fizuról beszélek a 150-es fizuval, nem arról, hogy mennyivel került be, hanem arról mennyivel került ki 21. év végén!Legyél kedves évről-évre centről-centre kiszámolni a fejlődését, különben addig nem hiszem el, hogy igazat mondasz, mert csak blöffölsz te is vele kapcsolatban. Mindketten csak találgatunk, de te belékötsz abba is. Pont azt írtam múltkor ha valós tényeket hozok fel, akkor azért vagyok hülye, mert az nem úgy van (szted legalábbis) ha meg blöffölök, akkor meg azért ...(amúgy te is csak azt tudod tenni, hiszen fingunk nincs mikor mit tudott, csak tippelünk). Néztem, hogy volt válogatott, DE hol a retkes francban van MOST a mezéről a zászló? Sztem csak 3-4-5. számú ember, mert vannak nála jobbak, akkor annyira
nem lehet olyan buzi jó játékos! Ennyit róla, már 10-szer többet beszéltünk,mint kellet volna.
Visszatérve arra, hogy ki kit hülyéz le... Tegnap megkaptam egy másik usertől is, hogy mekkora egy hülye vagyok... Nem én hülyéztem akkor sem, hanem engem hülyéztek le!
Pedig mutattam egy dh példát
(248444.113), ami húzóember. Elismerem elméleti példa volt, de arra mindenképp jó, hogy bemutassa mennyi skill fér bele 4 év alatt egy 7-es potos dh-ba. Minden nemzet u21 kapitánya ujjongva elfogadná, ha a keretében 2-3 ilyen ember lenne!
Akkor meg miért vagyok hülye? Majd, ha ő is fel tud mutatni hasonló példát, legalább elméleti síkon, akkor szóljon be. Addig, amíg csak a szája jár és nem hoz fel érdemi példákat nem kéne még csak egy szót sem kinyögnie! És pláne nem lehülyéznie mást.
Én "csak"azon szoktam kiakadni, ha te a konkrét edzés tényeimet is megtagadod (lásd Györgynél)
Na, arra már nehéz bármit is mondani, ha megtagadod a konkrét edzés számokat...
Vagy arra is háklis tudok lenni, amikor mindent 2854-szer kell elmondanom, mert becsukjátok fületek...
Mint mondtam, az ismeretségem, kollégáim
(25-30 fő) első szóra megért engem, nem kérdezősködnek nem kötekszenek,mint te csinálod, hanem első hallásra megértik a szavam. Akkor ebből csak azt tudom leszűrni, hogy
nem velük és nem is velem van gond, hanem pl veletek, akik itt - kezdem azt gondolni direkt - kezdenek el velem kötekedni és megkérdőjelezni még a 100000%-os tényt is....
Na, erre nehéz higgadtnak maradnom (és a helyemben más is elég ideges lenne, ha ezt kapná)
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/5/2013 8:24:37 AM