چند برنامه رو در کنار هم باید انجام بدی
تمرینات که خیلی مهمه اونم اگر میخوای جواب بگیری باید تو یک پست دو تا سه تا بازیکن فقط تمرین بدید
یعنی تمرینات رو روی یک پست تنظیم کنی و تو همون پست 48 دقیقه یعنی یک بازی کامل از بازیکنای تمرینیت بازی بگیری
فعلا تو بخش کارمندها فقط یک مربی بگیری با لول 6 تا روی تمرینات تاثیرش رو ببینی دکتر فعلا بکارت نمیاد فقط برای اینکه بازیکنانت مسدوم نشوند کافیه در هر هفته بین 48 تا 70 دقیقه ازشون بازی بگیری که هم مسدوم نشوند هم اینکه فرم بازیکنات خوب باشه، مدیر تیم هم فعلا حداقل تیم شما نیازی بهش نداره مگر یک چند وقت بگذره و سطح تیمت بالا بیاد
برای بازیهای تدارکاتی مهم نیست با چه تیمی بازی کنی اما ترجیحا اگر میخوای برنده باشی با تیمهایی در سطح خودت یا پایین تر بازی بزار. البته هیچ تاثیری روی بازیهای لیگ و حذفی نداره این بازیهای تدارکاتی!
اگر مایل بودی میتونی سطح بازیکنهای جوونت رو برای مربی تیم زیر 21 یا قدیمیها بفرستی تا بهت بگن چیکارشون کنی. من هم میتونم کمکت کنم. مشکلی درباره صحبت کردن سطح بازیکنات نیست حتی میتونی اینجا بزاری توضیحات کاملشون رو.
من نمیدونم میخوای فقط داخلی تمرینش بدی یا مولتی اسکیل باشه یعنی هم بیرونیش خوب باشه هم داخلیش؟
سطح اون 3تا بازیکن جوونت رو بفرست تا بهت بگم
فرزام بلوچی
مجتبی جوادی
پارسا جیرانزاده
این 3تا میتونن بازیکن تمرینی باشن اما چون آخر فصل هستیم فصل بعد یک سال میره رو سنشون و سخت تر میشه تمرین دادنشون هر سال که بگذره
نهایتا این بازی هفته ای 3 بازی بیشتر نیست که بنظر من 12 یا 13 تا بازیکن کافیه
تو میتونی 14 تا نگه داری
تو پستهای بیرونیت 8 تا نگه دار
داخلی هم 4تا
بقیه رو اخراج کن و به مرور بازیکنهای بهتر بگیر
البته فعلا برای تو زوده که بازیکن سطح بالا بخری
برای شروع بنظرم
هر هفته که میگذره باشگاهت رو بزرگتر کن
به ترتیب
7000
800
200