Η 1η συμμετοχή μας στο Β3 έληξε άδοξα σήμερα,αφού ηττηθήκαμε στη φάση των 16
(93001888)Νομίζω τα πήγαμε εξαιρετικά,νικώντας εκτός έδρας ομάδες με σχεδόν διπλάσιους μισθούς από εμάς και φτάσαμε στο 9-0!Γενικά ήταν μια ωραία εμπειρία το Β3,αλλά μας μένει μια πικρή γεύση από το σημερινό αποτέλεσμα και το λάθος-όπως αποδείχτηκε-στήσιμο!
Δεν ξέρω τι όνειρο είδα σήμερα και πήγα σε box-γενικά παθαίνω μερικές φορές φλασιές λέει ο Κοτίδης! :-)
Περίμενα είτε εσωτερικό,είτε patient από αυτόν!Στην αρχή της εβδομάδας είχα αποφασίσει να βάλω μονή εσωτερική!Μετά είπα να μαντέψω σε LP,έτσι ώστε να πιάσω τον ρυθμό αν πάει σε patient!Σήμερα το απόγευμα είδα τα ματς μου στο Β3 και είχα σχεδόν σε όλα εσωτερικό μάντεμα!Ξαφνικά μου κάθισε στο μυαλό ότι θα πάει σε patient-η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάει σε patient και όχι σε εσωτερικό ακόμα και αν τον μάντευα-!Και έσκασε η φλασιά του box,θέλοντας να παίξω άμυνα χώρου!
Ε,έκανα μια τεράστια μαλ@@κία και τον ήπια άκοπα!Ο αντίπαλος ήταν άτυχος και έχασε στο 8ο λεπτό τον ακριβότερο ψηλό του!Με το box o άλλος σούπερ ψηλός του και μακράν 1ος του σκόρερ διεθνής Ιταλός περιορίστηκε!Είχε 6 μόλις πόντους,7 μόνο σουτ(αλλά 8 ασίστ).Και αυτός που μπήκε στο 4,αλλαγή του τραυματία με αξιολόγηση μόλις 10,5 ως PF είχε 10/16 με 122 ΠΠ!
Γενικά έκανα παπαριά χοντρή λέει ο Κοτίδης και δεν εκμεταλεύτηκα το δώρο του τραυματισμού!Σε γενικές γραμμές πάντως ο τύπος έχει φοβερή ομάδα με σούπερ 2α και άξιζε την πρόκριση!Εδώ απέκλεισε και στον προηγούμενο γύρο ομάδα με 990κ μισθούς χάνοντας πάλι τον Davies στο 7ο λεπτό
(92995791)Ευχαριστήθηκα την συμμετοχή και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυμμετέχω στο Β3!Καλή επιτυχία στο Θεό και για κλείσιμο ένα μήνυμα του Κοτίδη-ο οποίος με κυνηγάει με ένα ρόπαλο-:
ΘΕΕ!!!ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!! :-)