Bu sene zengin ve onurlu takımlar ile Fakir ve gururlular arasında güzel gelgitler oldu. Ben de fakir ve gururlu grubunda bulunduğum , ilk çıktığım sezonda playoff yapabilme şansına eriştiğim için çok mutluyum. Önümüzdeki sezon hedeflerimizi şimdiden yaptık. Bu sene her türlü şans bizden yanaydı.
Önümüzdeki sezon hedefimiz 5 galibiyet olacak :)
**Sakarya'nın çok fark atmaması dileğiyle. Yakında bir playoff analizi de yaparım :)
Duygularıma tercüman olmuşsun Erdemciğim. Ben de bu akşam KIDISPOR'a bol şans diliyorum. Rakibimin görüldüğü üzere şansa pek ihtiyacı yok. Sezon boyunca kıçlarına motor takılmış gibi oynayan fedakar ve cefakar oyuncularımın vücutları, ligin sonlarına doğru pes etti ve sakatlıklar ardı ardına geldi. Parasızlıktan kimi zaman belediyeden sevabına kiraladığımız otobüsle gittiğimiz zengin deplasmanlarda maç öncesi beleş dağıtılan sandviçlere hücum ettik, kimi zaman fast foodların önünde bekleşip, bir alana bir bedava kampanyasında aldığı ikinci hamburgeri verecek kimse bulamayanlara yanaşıp sulu gözlerle bakarak elindeki ikinci burgeri bize vermeye mecbur ettik. Rezilliğiyle, sıkıntısıyla, acısıyla, üzüntüsüyle, fakirliğiyle, stresiyle bir sezonu daha bitirdik. :|