BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Στοιχηματικές Προβλέψεις

Στοιχηματικές Προβλέψεις

Set priority
Show messages by
This Post:
00
307826.121 in reply to 307826.120
Date: 2/1/2021 3:38:20 PM
Overall Posts Rated:
22
Εχω ερωτηση....Πως γραφουμε στο φορουμ...πρωτη φορα δοκιμαζω να γραψω.
Θα χαρω πολυ να μου λυσετε την αποροια μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ τον προτερων!!!!

This Post:
00
307826.125 in reply to 307826.124
Date: 2/2/2021 12:12:13 PM
Overall Posts Rated:
7979
Καλώς ήρθες φίλε Antonio.. Μετά τις οδηγίες που σου έδωσε το χαρτι, Α4, Πινόκιο, απλας, (enositis),μάλλον δεν θα μπορέσεις να μας ξαναβρείς.. Γι αυτό σ απάντησα προσωπικά, έτσι ώστε να σε βγάλει κατευθείαν εδώ για απάντηση..
Καλή συνέχεια σε εύχομαι στο φόρουμ.. Μπορείς να μας πεις περιοχή κ όνομα;; όπως κ οι υπόλοιποι;; έτσι για να έχουμε κ μια ιδέα..
Αα κ ομάδα..
Εγώ είμαι ο Χρήστος (οκ φαίνεται), είμαι από Σαλονικα, αλλά τελευταία 2 χρόνια μετακόμισα Κύπρο(ετσι αλωνίζει η φωτοτυπία στην δουλειά, όπου ειμασταν συνάδερφο, κ έπαιρνε τις απαντήσεις on line). Φυσικά κ είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ.. Ηλικιακά, έχω ξεφύγει λίγο, αλλά αισθάνομαι ακόμα παιδί όπως όλοι οι άνδρες...

This Post:
11
307826.126 in reply to 307826.124
Date: 2/2/2021 12:21:23 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Antonio να σου πω λίγα πράγματα για τα παιδιά που συμμετέχουμε στην ομάδα.
1) Fearless pigeon Έχει φίλο τον marine με ότι αυτό συνεπάγεται.
2) 8_KB_24 Εγώ πιστεύω περισσότερο την ομάδα του άσχετα αν δεν δικαιώνομαι πάντα.
3) xristos Ο πελάτης μου τον ενδιαφέρει πρώτα να χάσω εγώ από το να κερδίσει η ομάδα του. Δεν αντέχει την αλήθεια για την ομάδα του.
4) enositis για εμένα θα μιλήσουν οι άλλοι

Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά παιδιά όλοι τους και χαίρομαι πολύ που τους γνώρισα έστω και εξαποστασεως

Χαχαχαχα ωραιος!

Για σενα μπορουμε να πουμε αυτο...Ο ενωσιτης εχει 2 αγαπες :
1) τον φιλο Χρηστο (γνωστο και ως πελατη, καρπαζοεισπρακτορα, ομαδα απο τις πρεσπες κ αλλα διαφορα)
2) τον Παντελακη τον Δαχτυλιδη

Καλως τον φιλο Antonio. Φιλε για να γραψεις σε φορουμ κανεις αυτο που εκανες ουσιαστικα. Μπαινεις στο φορουμ που σ ενδιαφερει και απαντας σε καποιον (η και σε ολους μαζι) γραφοντας αυτο που θελεις.

Για να βρεις το φορουμ του ομιλου μπορεις να κανεις αυτο που ειπε ο ενωσιτης η αλλιως μπορεις να πας στον ομιλο και λιγο πιο κατω απο τη βαθμολογια εχει μια περιοχη που λεγεται "Γρηγορη ματια στα φορουμ του ομιλου". Οτι σε βολευει περισσοτερο...

Αν θελεις να βρεις καποιο αλλο φορουμ ειτε ελληνικο ειτε παγκοσμιο πρεπει να πας στη σελιδα Φορουμς που ειναι στη δευτερη περιοχη του μενου μαζι με τα Νεα το ταχυδρομειο κτλ...

Υ.Γ. Φανταζομαι οι προβλεψεις στο κυπελλο ηταν ετσι για ζεσταμα. Γιατι δε προλαβαμε να κανουμε οι υπολοιποι...

This Post:
00
307826.129 in reply to 307826.128
Date: 2/2/2021 2:16:13 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Ευχαριστω φιλε! Επισης συγχαρητηρια για τη προκριση σου!
Εγω δυστυχως καπου εδω αποχαιρεταω...Η κληρωση εστειλε το πρωταθλητη και μαλιστα εκτος εδρας...Θελει και λιγο τυχη για να συνεχισεις...Εσυ απ οτι βλεπω μπορεις το θαυμα των 16!

This Post:
00
307826.130 in reply to 307826.125
Date: 2/2/2021 2:45:58 PM
Overall Posts Rated:
22
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τις απαντησεις σας και με βαλατε στο κλιμα το δικο σας... σχετικα για εμενα, με λενε Αντωνη ειμαι 24 ετων ζω Θεσσαλονικη, Ευοσμο, και σπουδαζω βιοιατρικες επιστημες (πρακτικη στο τμημα τοξικολογιας). Ειμαι ΑΡΗΣ στην ομαδα αιματος και εχω μια συμπαθεια περισσοτερο στο μπασκετ. Ξεκινησα το παιχνιδι απο τις πρωτες σεζον (σεζον 5ή6) αλλα λογω μη κατανοησεις του παιχνιδιου ειχα χασει το ενδιαφερον μου μεσα στο πρωτο ετος. ΑΛΛΑ μετα απο περιπου 11 με 12 χρονια ηθελα να το ξανα δοκιμασω και παρατηρω οτι οντως μπορω να εχω μια ομαδα. Μεσα σε 4 σεζον ανεβηκα κατηγορεια απο 4η σε 3η που πραγματικα δεν το περιμενα. Δεν εχω ομαδα κατηγορειας 3 αλλα παρατηρω οτι κατσα στραβα τα βγαζω περα. Προσπαθω ακομη να σταθω στα ποδια μου και να εχω μια ισορροπημενη ομαδα. Για τις επομενες σεζον στοχευω την παραμονη μου στην κατηγορεια . Εχω καποιες ιδιες , προβληματισμους σχετικα με το παιχνιδι που θα ηθελα μελλοντικα να τα συζητησουμε και να ακουσω τις αποψεις. Διοτι θεωρω το πιο ομορφο σε αυτο το παιχνιδι ειναι να καταλαβεις τον τροπο λειτουργειας του.!!!

Advertisement