Kas sa korvpallist midagi ikka tead?
Ma ütleks, et olen siin ikka suht palju asju vastanud ja kirjutanud. Olgem ausad kui vennad küsivad millise taktika vastu mida kasutada no siis võta küll peast kinni. Kui sa oled nii põhjalik inimene nagu sa väidad siis pigem peaks sa ise enne ennast tükkideks otsima siis testima nii mõndagi asja ja kui ikka aru ei saa siis küsid. Mitte nii, et esimene variant on küsimine. Mängu kaotasid sa puhtalt vastase koduväljakueelise pärast.
Igaks juhuks kirjutan siia ka juurde, meeste ratingud annavad kaudse hinnangu nende effektiivsusest kuna seda mõjutab mehe vastupidavus ning mänguaeg (kas on 12 min jutti või vilksamisi käib mees platsil jne). Mängu ratingud (sisemised välimised kaitsed jne) on mõjutatud kõikide meeste skillidest (jah ka nende meeste omad kes tegelikult väljakule ei saa). Sellepärast vahest kaotad meeskondadele kes ratingutest peaks olema nõrgemad, aga kui mängu kokkuvõtet vaatad siis on 5 meest mänginud suurema osa mängust ning pingimehed on võrreldes algviisikumeestega väga nõrgad. HT kunagi mänginud pole ja ei plaani ka kunagi mängida, sest jalka väga ei koti. HT olen kuulnud ka ainult halba. Kui BB-s oleks, vali üks skill ja treeni seda niikaua kuni mängid ja ongi tehtud. Väga huvitav:D Siis ei viiciks küll BB-d mängida.