Tai tau ir pasiseke kad likau be PG, nes pradejo maklint keitmus kazkodel SF nelabai norejo antro det, vienu metu du SG zaide, dar ir PF buvo vietos SF imetes. As tik po varzybu maciau kad trauma, o tai kazkaip galvoju kokio velnio atsarginis losia 44 min.
Ka daba teks su tuom ka turim biski pamaklint.
Buvau as toij III lygoij, baisiai pagal pajamas kazkaip nesijauciu, bent dabar sutvarke kad po pakilimo ten entuziasmas islieka ilgiau o taip, jei gauni malku tai ten vistiek dafyga nesurinksi. Ten reikia lost, plius dar is II lygos komandos ateina, ir ten yra nemazu zaideju isitvirtint sunkoka, aisku priklauso nuo diviziono, nes buvo tokia pati situacija kaip cia, Vakaru divizione ten musesi komandos juodai ir papuoli i toki tai dugne sedi nors kitam butum 4-3 vietoj.
Viens privalumas kad gausi 400k, o seip pagal vidurki cia as dar dar daugiau surenku i arnea zaideju, nors kainos tos pacios isliko kaip ir III. Tiesiok jei gausi malku nukris sirgaliu pasitikejimas ir gausi ta pati rezultata.
Be to mano likimas irgi toks pats buvo, pas tave zaidejai jau amziuje teks keist juos, o man tai atsirugo, kai buvau likes su 7 nes 3 sedejo su traumom po 2 sav. Tai forma ore ejo velniop kaikuriu poziciju. Nu cia kaip pasiseka, Ten buna komandu su >12 vidurkiais ir kai pasiziuri kad algos zaidejo ten PG SG virs 20k siekia, turi dar C PF kokius su 30k tai ir biski mala i mesmale :D.