Nekem annyira nem lett jó mint amilyen tavaly volt de azért még türhető.
Van egy jó erőcsatár 10-ből 9 bent és abból 2-ből 2 hárompontos ilyet még nem is láttam,csak az a kár,hogy max 7 lehet a skilje a játékosnak,csak az a baj vele,hogy 20 perc alatt csak 1 lepatanót szedett és ebből arra következtetek,hogy nagyon alacsony a gyerek és még a lepattanó sem lesz jó.És ezenkívül van egy jó IR aki 8 gólpasszt adottés 4 labdaszerzés szóval elég jó csak B+ és 2-es tehetségű.Ezenkívül van egy 19 éves A+ 3 tehetség,meg egy 5-ös center,de az se túl jó.
Most,hogy kikaptam a rájátszás első fordulója után,és az első III.osztályos szezon után azt kell mondjam elég jó esélyem van arra,hogy a következő évben nagyot alkossak itt a feljutásra gondolok.Ebben az évben is 5 olyan vereségem volt ami év eleji TSI hiba illetve 1-2 amatőr hiba,ilyet jövőre nem követek el és addigra már sokkal jobb csapattal kezdem el az évet mint a mostanit,Audrius helyére Kelvin és Arenand helyére Ravid jött,plussz a bedobói kérdést is tudtam orvosolni,a fiataljaim nagyon sokat fejlödtek főleg Pulay,akinek a szezon végi teljesítményével nagyon meg vagyok elégedve.Nagyon sok taktikai újítást kitaláltam amit jövőre alkalmazni fogok,és ebből is óriási előnyőm lesz.
Remélem,hogy Idegenlégió nyeri meg a rájátszást és helyére egy könnyű csapat jön akkor a csoportomban már szinte nem is lesz riválisom Taksony még a fiatal játékosait fejleszti és Beton se még az igazi és bízok magamban,most már,hogy jobban ismerem az erőviszonyokat könnyebb lesz a bajnokság a pontkülönbségre nagyon oda fogok figyelni ne,hogy ebből megint baj legyen.
Nekem mondjuk nem sikerült a 2.szezonomban feljutnom Hungary miatt de nem bánom mert itt a 4.osztályban tudtam fejleszteni a csapatomat amit lehet,hogy a 3.osztályban nem tudtam volna,szerintem a hamari feljutás nem feltétlen előny,mert a feljutás után bent maradhat a 3.osztály és akár 5-6 lesz és utána nem tud megújulni és a lendületét elveszíti,míg én a 4.helyemmel és azzal,hogy látom,hogy könnyen első is lehettem volna jobb taktikával egy nagy lendületet kapok ami tovább visz,na meg a fiataljam is fejlődnek és látom a lehetőséget.Airventnek annyit tanácsolok,hogy jó,hogy megvett egy erős centert és vegyen még egy jó erőcsatárt az dobjon minél több pontot és akkor lehet a két játékost cserélni egyszer ez a center máskor a másik ,és a külsőket edzd IR-t vagy DH-t vagy mindkettőt.Szerintem egy két szót írhatnál a fórumra vagy az aki megnyeri a IV.42-t!