BuzzerBeater Forums

Magyarország - IV.42 > 12. szezon

12. szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
137773.121 in reply to 137773.120
Date: 6/14/2010 3:21:28 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Gratulálok, mindent bele!

Sajnos a feljutásra nincs esélyem, de tervbe sincs véve. Az Újpestnél csak csapatszellemben vagyok jobb, az pedig idegenben nem jelent sok mindent!

Sebaj, a konferenciadöntő úgyis az eddigi legjobb eredményem lesz a 3.osztályban.:)

From: TonyG
This Post:
00
137773.122 in reply to 137773.120
Date: 6/14/2010 6:03:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Én is gratulálok Airvent Fcnek.Nem kis dolog 2.szezonban feljutni ez még nekem se sikerült.Ha a szezon elején tippelni kellet volna,hogy ki nyeri a IV.42-t én Toldi Groundra fogadtam volna.Bár ahogy látom a rájátszás itt is izgalmas lesz/lehet,pont úgy mint nálunk az első mecset idegenlégió ellen meg kellene nyernem és akkor már a döntő is reális lenne.
Alba szerintem a 20/2-es aránnyal a bot csapatok helyére feljuthatsz a 2.osztályba bár én még nem néztem meg,hogy hány bot van ott de talán....Az meg,hogy 3 ponttal rosszabb összesítésed van az nagy pech...a gólkülönbség nekem se nagyon kedvezett már a szezon felénél láttam,hogy ebből baj lehet.Szerintem a döntőt meg fogod nyerni még így is!

This Post:
00
137773.123 in reply to 137773.122
Date: 6/16/2010 6:09:24 AM
Overall Posts Rated:
11
Egész jó az idei draft class.
Van egy A- 4-es tehetségű 19 éves dh.
A+ 2-es tehetségű 18 éves dh.
Egy 5-ös értékelésű IR aki dupla duplát ért el és mellesleg Őt akarom elsőnek.
Van még egy 5-ös DH.
Van 1-1 5-ös ECS és C.
Szóval nem panaszkodhatok.Most már csak abban kell bíznom, hogy nem draftolják le Őket előttem.

Én is gratulálok minden rájátszásba jutónak meg persze Airventnek habár sokat nem tudok róla, de a 2. szezonban lévő feljutás nem rossz.Magamra és Albára emlékeztet. :D mondjuk Én már az 1.-ben is feljuthattam volna ha nem cseszem el a taktikát,habár akkor még nem értettem annyira a játékhoz. :)

From: TonyG
This Post:
00
137773.124 in reply to 137773.123
Date: 6/16/2010 7:44:07 AM
Overall Posts Rated:
00
Nekem annyira nem lett jó mint amilyen tavaly volt de azért még türhető.
Van egy jó erőcsatár 10-ből 9 bent és abból 2-ből 2 hárompontos ilyet még nem is láttam,csak az a kár,hogy max 7 lehet a skilje a játékosnak,csak az a baj vele,hogy 20 perc alatt csak 1 lepatanót szedett és ebből arra következtetek,hogy nagyon alacsony a gyerek és még a lepattanó sem lesz jó.És ezenkívül van egy jó IR aki 8 gólpasszt adottés 4 labdaszerzés szóval elég jó csak B+ és 2-es tehetségű.Ezenkívül van egy 19 éves A+ 3 tehetség,meg egy 5-ös center,de az se túl jó.

Most,hogy kikaptam a rájátszás első fordulója után,és az első III.osztályos szezon után azt kell mondjam elég jó esélyem van arra,hogy a következő évben nagyot alkossak itt a feljutásra gondolok.Ebben az évben is 5 olyan vereségem volt ami év eleji TSI hiba illetve 1-2 amatőr hiba,ilyet jövőre nem követek el és addigra már sokkal jobb csapattal kezdem el az évet mint a mostanit,Audrius helyére Kelvin és Arenand helyére Ravid jött,plussz a bedobói kérdést is tudtam orvosolni,a fiataljaim nagyon sokat fejlödtek főleg Pulay,akinek a szezon végi teljesítményével nagyon meg vagyok elégedve.Nagyon sok taktikai újítást kitaláltam amit jövőre alkalmazni fogok,és ebből is óriási előnyőm lesz.

Remélem,hogy Idegenlégió nyeri meg a rájátszást és helyére egy könnyű csapat jön akkor a csoportomban már szinte nem is lesz riválisom Taksony még a fiatal játékosait fejleszti és Beton se még az igazi és bízok magamban,most már,hogy jobban ismerem az erőviszonyokat könnyebb lesz a bajnokság a pontkülönbségre nagyon oda fogok figyelni ne,hogy ebből megint baj legyen.

Nekem mondjuk nem sikerült a 2.szezonomban feljutnom Hungary miatt de nem bánom mert itt a 4.osztályban tudtam fejleszteni a csapatomat amit lehet,hogy a 3.osztályban nem tudtam volna,szerintem a hamari feljutás nem feltétlen előny,mert a feljutás után bent maradhat a 3.osztály és akár 5-6 lesz és utána nem tud megújulni és a lendületét elveszíti,míg én a 4.helyemmel és azzal,hogy látom,hogy könnyen első is lehettem volna jobb taktikával egy nagy lendületet kapok ami tovább visz,na meg a fiataljam is fejlődnek és látom a lehetőséget.Airventnek annyit tanácsolok,hogy jó,hogy megvett egy erős centert és vegyen még egy jó erőcsatárt az dobjon minél több pontot és akkor lehet a két játékost cserélni egyszer ez a center máskor a másik ,és a külsőket edzd IR-t vagy DH-t vagy mindkettőt.Szerintem egy két szót írhatnál a fórumra vagy az aki megnyeri a IV.42-t!

This Post:
00
137773.125 in reply to 137773.124
Date: 6/16/2010 9:59:46 AM
Overall Posts Rated:
55
A feljutással kapcsolatban teljesen igazad van! Jó, ha erőből tud feljutni a csapat, nem csak szerencséből! Hungary nálunk van és a tavalyi szezonban csak egy óriási mázlinak köszönhette, hogy bent maradt! A másik csapat, aki ellen a kiesési rangadót játszotta, idő előtt eladta a játékosait (elszámolta magát) és csak 3 játékosa maradt, így simán hozta Hungary a meccseket!
Kedden sima meccsem volt, szombaton is hasonlóra számítok, a döntő lesz húzós, remélem jó formában lesznek a srácok! Ha feljutok, akkor nem lesz könnyű a következő szezonban az edzésre koncentrálni, de ha maradok a III. osztályban, akkor teljes egészében a csapatépítésre és a jó kupa szereplésre figyelhetek.

This Post:
00
137773.126 in reply to 137773.125
Date: 6/16/2010 12:17:23 PM
Overall Posts Rated:
11
Ha most nem jutsz fel legalább nem lesz az, hogy mire feljutok addigra Te már az 1. osztályban leszel. :D
Most jut eszembe, hogy a 2. osztályban milyen nagy esély van arra, hogy megint összekerülünk hiszen csak 4 liga van.Szép lenne egy olyan 2. osztály ahol lenne kb 2-3 volt IV-42-es. :)

Ez az új meccsmotor érdekes lesz.Ha tényleg lesz olyan, hogy pattanó közben is elveszítheti a labdát a játékos akkor ez sztem azt jelenti, hogy mostantól még nagyobb szerepe lesz a technikának a C,Ecs-nél.

This Post:
00
137773.127 in reply to 137773.126
Date: 6/16/2010 1:01:25 PM
Overall Posts Rated:
55
Nagy az esély, hogy találkozunk a II. osztályban, de az elsőben biztos nem kerüljük el egymás, max más csoportba kerülünk ( kelet, nyugat)! :)
Rossz hír, hogy csökkentik a játékosok fizetését (3-5%), ez az erősebb csapatoknak kedvez! Ebből következik, hogy több pénz marad a csapatoknál, ez a játékosok és edzők árát is felnyomja majd!

From: kmarcus
This Post:
00
137773.128 in reply to 137773.124
Date: 6/17/2010 1:02:21 PM
Overall Posts Rated:
11
nekem is van zsenim :) sokkal szerencsésebb a draftizé ha nem költök rá sokat... eddig amíg 5öt költöttem jókat draftoltam, amíg 20at szar sem volt. szerencsére sok bot van mögöttem, így kihúzhatom a legnagyobb zsenit: 5ös tehetség, A+ értékelés DH. sajnos 19 éves, de A+ a második kiszemeltem is de ő BD csak 2es tehetségű viszont 18. pénz ugyan nem fog sok befolyni, mert edzett posztokra kerülnek ha tényleg jók. ha minden jól megy harmadikként fogok húzni.
draftlistával kapcsolatban az a kérdésem lenne, hogy: két csapat alap 1 játékos megfigyeléssel ugyanazokat a játékosokat látja?

This Post:
00
137773.129 in reply to 137773.128
Date: 6/17/2010 1:34:56 PM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Jó kérdés, elvileg igen...mert gondolj bele, hogy valaki tudja előtted azt draftolni, akit te az első helyre raktál...

Hétfőn volt 1 éve, hogy Acic a Vikingsbe igazolt. :)

This Post:
00
137773.130 in reply to 137773.129
Date: 6/17/2010 2:12:14 PM
Overall Posts Rated:
11
Látod Látod.Így jár az aki megpróbálja megölni valamelyik játékosom.De ne hidd, hogy ennyivel megúszod, jövő héten mészárlás lesz.Előre retteghetsz.

This Post:
00
137773.131 in reply to 137773.130
Date: 6/17/2010 6:36:46 PM
Overall Posts Rated:
11
Mindjárt Döntő.WHOOOOO
GO LAKERS!!!

Advertisement