TR maçına oyuna bir süre giremediğimden taktik yapamadım ve standart taktikle çıkmışım yanlış efor taktik ve oyuncuyla çok iyi bir sonuç alsamda bu yanlışlar SSGT maçında pahalıya mal olabilir. Bu sene kalan tek hedef maçım SSGT ve çok zor bir maç (SSGT yi anlatmaya gerek yok ve ayrıca bu sezon ki şampiyonluk adayım) ama galibiyet için sahaya çıkacağız. Taraftarımızında desteğiyle 1 fark olsun bizim olsun :)
Bu arada geliştirme niyetinde olduğum oyunculardan Restaino haricinde hepsinde ciddi gelişmeler olmaya başladı. ( Restaino ya hiç antrenman vermedim ) Steve Edge, Ivano Graziano, Mevlana Tola ve İmam Mahya 2-3 sezon içerisinde yıldız oyuncular olucak. Buna inanıyorum ve sadece onlara antrenman veriyorum-vericem. Yaşlarının da 23-19-19-19 olduğunu düşünürsek uzun bir süre guard rotasyonunda sıkıntı çekmeyeceğe benziyorum.
Ekonomim de toparlandı ancak hala yıldız oyuncu transferi ve maaşını kaldırabilecek düzeyde değil.
Önümüzdeki sezon için hazırladığım takımımda son durum bu bu sezon için kalan tek bir hedefim var o da SSGT maçından galibiyet almak sonra sezon benim için bitecek.
Herkese başarılar ve lütfen FORUMU CANLI TUTALIM ...