BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.44 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
209286.121 in reply to 209286.120
Date: 5/7/2012 4:02:41 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Κάτσε να κερδίσω αύριο για να είμαι κ εγώ εδώ.

Τώρα αυτό είναι καινούργιο ανέκδοτο...! Προφανώς και θα κερδίσεις...Το πρώτο παιχνίδι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ήττας....Εκτός και αν το δώσεις...!

οχι εγω θα παιξω για την νικη

From: Zio_7
This Post:
00
209286.122 in reply to 209286.118
Date: 5/8/2012 7:29:35 AM
Overall Posts Rated:
00
Elpizo na min eho traumatismous!!!!E, nai ligo anhos epivalete alloste telikos einai :P !Bori na eho kales agonistikes katastaseis,pleonektima edras alla kai esu eheis kali kai demeni omada! olla boroun na ginoun!!!Episis to anhos ehei na kanei me to oti ego tha prepei na perimeno tin sira ton teliko gia na do ti plano tha akolouthiso tou hronou.To risko einai risko esu vathizis ek tou asfalous :P.Opos kai na ehei kali epitihia opoios kai na anevi apo tous dio mas tha to axizei!!

ps1 Boro na po oti tromaxa me tin eukolia pou kerdises to saini
ps2 Kali fasi e? i kaliteri amina me tin kaliteri epithesi ston teliko.I amina ferni tis nikes,i kaliteri amina einai i epithesi..autes oi frasis ehoun akousti polles fores apo proponites.Opos kai na ehei o telikos anamenete endiaferon.
Ps3 Gia mena o protos telikos tha pei polla... An mou spasis tin edra tote kata 99% eisai protathlitis!
Ps4 esu Lamiotis mono an to thes tha hasis...Diladi an den sou aresi i parea mas mas allazeis :P(elpizo na se ehoume rdo tou hronou)

From: sainhs
This Post:
00
209286.123 in reply to 209286.122
Date: 5/8/2012 9:44:09 AM
Overall Posts Rated:
4343
Egw exw na pw oti:
1) Exw apogoiteytei pou palevw toses sezon k den lew na anevw oute gia tin timi twn oplwn...
2) twra eidika de prolavainw apo to diavasma kai tin ptuxiaki
3) exei kai full zesth me tis kafeteries kai to gymnasthrio gemata foititries me sortsakia kai foustakia....
...opote to mualo mou mono sto BB den einai....

From: Kung Flu

This Post:
00
209286.124 in reply to 209286.123
Date: 5/8/2012 11:26:43 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
@RedTigers: Ότι έβαλες έβαλες...Τώρα μένει να δούμε πόσο θα οργιάσει ο kokurko και Vertsotis...! Καλή τύχη...!Άντε και με κανένα τραυματία... :-p !!!

Σα'ί'νη μην απογοητεύεσαι...Εξάλλου ένα παιχνίδι είναι...Προφανώς και θα δόσεις προταιρεότητα στα μπουτάκια...!Το ββ δεν χρειάζεται και τόσο χρόνο...Εξάλλου στον όμιλο αυτό λίγα είναι τα μάτς που πραγματικά έχεις να σκεφτείς κάτι...Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν στoν αυτόματο...

This Post:
00
209286.125 in reply to 209286.124
Date: 5/8/2012 1:09:01 PM
Overall Posts Rated:
00
Eleos eleos eleos!!!! kai ta 2 pf mou traumatistikan :/... Pos tha simpliroso 5ada tora? :P
Saini simfono apolita me ton Kung flu!Min apogoiteuese!!!

From: sainhs
This Post:
00
209286.126 in reply to 209286.125
Date: 5/8/2012 5:22:52 PM
Overall Posts Rated:
4343
Ti na min apogoiteftw? Opoios kai apo tous duo sas na meinei pali klarino tha einai h upothesi anodos. Vale kai oti tha katevei enas apo tin III pou hdh tha einai dunatoteros...opote gia allh mia xronia tha kanoume ton komparso...ektos an mou gurisei kana mati, agorasw kana ntagklara me 100k mistho, anevw gia to gamwto kai meta falirisw kai apoxairetisw to BB.....

This Post:
00
209286.127 in reply to 209286.126
Date: 5/9/2012 7:01:20 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
@RedTigers : Έλα φτηνά την γλίτωσες...Άλλους είχα βάλει στο μάτι να τραυματίσω και τελικά την έβγαλες καθαρή με τον τραυματισμό του πιο αδύναμου σου παίκτη...Όπως φάνηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Kaneko ,αφού τά έφτυσε μέσα στον αγώνα καθώς η αλλαγή του είχε τραυματιστεί, προσποιήθηκε τον τραυματία γιατί έβλεπε ότι η ομάδα δύσκολα θα χάσει το παιχνίδι...Λούφαρε δηλαδή στην τελευταία περίοδο...!!! :-p

@Σα'ί'νη: To γνωρίζω από την προηγούμενη σεζόν πόσο πολύ θές να ανέβεις...Αλλά νομίζω πανικοβάλεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος...Αλλάζεις τόσο γρήγορα την ομάδα που δεν προλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος να καταλάβεις που υπερτερεί και που όχι...Στον πρώτο γύρο παίξαμε με μια 5άδα και στο δεύτερο ήταν αλλαγμένη κατά 90%...
Όσο για αυτό που λές γι'αυτόν που θα έρθει από 3η δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχει καλύτερη ομάδα...Και αν έχει ίσως αναγκαστεί να πουλήσει παίκτες για να είναι οκ στα οικονομικά δεδομένα της 4ης...
Αν αγοράσεις κανένα με 100κ κάντο τουλάχιστον πριν τα πλέι οφ...Εκεί θα χρειαστεί να τον πληρώσεις μόνο για 2 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος...Αν τον πάρεις από την αρχή τότε κλάφτα χαράλαμπε...!

Last edited by Kung Flu at 5/9/2012 8:36:05 AM

This Post:
00
209286.128 in reply to 209286.1
Date: 5/9/2012 5:48:43 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Παντος εγω βλέπω πως ο AIAS BC παει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις 2 μεταγραφες που εκανε,τον βλέπω ψιλα του χρονου

This Post:
00
209286.129 in reply to 209286.127
Date: 5/10/2012 5:12:04 AM
Overall Posts Rated:
00
@supernova:Pos ta kataferneis kai oti les to kaneis einai aporias axio :P..Oso gia ton Kaneko einai o protos pou tha figei...I loufa den sinhorite :P

@Saini:Pali simfono me ton Kung flu..

@Lamiotis : Sigoura o omilos tha einai diaforetikos tou hronou...Sosti paratorisi :)

This Post:
00
209286.130 in reply to 209286.129
Date: 5/10/2012 8:45:53 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
@RedTigers: Δεν ξέρω τι παίζει και ότι λέω βγαίνει...Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω καμία επαφή με τους κατασκευαστές του παιχνιδιού γιατί τώρα σίγουρα θα ήταν τραυματίας άλλος...! :-)

@Lamiotis: Προσωπικά θα μου άρεσε να γίνει πιο ανταγωνιστικό τo συγκεκριμένο πρωτάθλημα...Να παίζει τζόγος για το ποιος θα είναι στα play off και play out και ας γίνει πιο δύσκολη η άνοδος στην 3η...Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο ανταγωνιστικό γίνει τόσο πιο έτοιμες για την 3η κατηγορία θα είναι και οι ομάδες που ανεβαίνουν...

Ήδη έχουμε δει κάποιες κινήσεις όπως αυτή του Aias Bc και το βρίσκω αρκετά θετικό...Το μόνο πρόβλημα με τους χρήστες που εντοπίζω (και έχει ξαναειπωθεί) είναι ότι μπαίνες που μπαίνεις να φτιάξεις την ομάδα ή να κάνεις κάποια μεταγραφή,πές και μια παπαριά στο φόρουμ να γίνεται κουβέντα...!!! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα ήθελα να ανέβω γιατί βλέπω ότι οι χρήστες μεγαλύτερων κατηγοριών συμμετέχουν λίγο ή πολύ πιο ενεργά...

This Post:
00
209286.131 in reply to 209286.130
Date: 5/10/2012 9:02:15 AM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
@RedTigers: Δεν ξέρω τι παίζει και ότι λέω βγαίνει...Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω καμία επαφή με τους κατασκευαστές του παιχνιδιού γιατί τώρα σίγουρα θα ήταν τραυματίας άλλος...! :-)

@Lamiotis: Προσωπικά θα μου άρεσε να γίνει πιο ανταγωνιστικό τo συγκεκριμένο πρωτάθλημα...Να παίζει τζόγος για το ποιος θα είναι στα play off και play out και ας γίνει πιο δύσκολη η άνοδος στην 3η...Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο ανταγωνιστικό γίνει τόσο πιο έτοιμες για την 3η κατηγορία θα είναι και οι ομάδες που ανεβαίνουν...

Ήδη έχουμε δει κάποιες κινήσεις όπως αυτή του Aias Bc και το βρίσκω αρκετά θετικό...Το μόνο πρόβλημα με τους χρήστες που εντοπίζω (και έχει ξαναειπωθεί) είναι ότι μπαίνες που μπαίνεις να φτιάξεις την ομάδα ή να κάνεις κάποια μεταγραφή,πές και μια παπαριά στο φόρουμ να γίνεται κουβέντα...!!! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα ήθελα να ανέβω γιατί βλέπω ότι οι χρήστες μεγαλύτερων κατηγοριών συμμετέχουν λίγο ή πολύ πιο ενεργά...

Εγω δεν ξερω αν θα ειμαι ανταγωνιστικός γιατι εκτος από τους 5 παιχτες που προπονώ η υπόλοιπη 5 θα είναι με μέγιστο 1500 μισθό ο καθένας..κ αυτό γιατί θα ανεβουν πολύ η μισθοί από τους 5 παίχτες που προπονώ

Advertisement