U jeku dobrih rezultata i opsteg pozitivnog ludila u zajednici, zelim da javno kao sto sam hvalio, sada pokudim rad selektora mlade reprezentacije, a koji je doveo do toga da ja vise necu biti skaut iste.
2 nedelje nakon izlaska klinaca sa drafta, mene kao skauta niko nista ne obavestava sta treba da se radi, ulazimo u trecu nedelju nove sezone, a instrukcija i dalje nema.
Mozda je nekome normalno da se izgube prve 2-3 nedelje treninga, mozda neko nema vremena da se bavi time, ali onda ne treba ni da se prihvata tog posla, ili ako se prihvati, a nema vremena, treba da ovlasti nekoga da taj posao umesto njega uradi i da o tome obavesti skaute.
Usled lose komunikacije na relaciji selektor-skauti i zbog propustenih 2 nedelje(15%) treninga za citavu sezonu, sa tendencijom da se i u trecu nedelju udje bez adekvatnih informacija kako i sta dalje, odlucio sam da je najbolje da moj trud vise ne stavljam u sluzbu po meni neodgovornih postupaka.
O svemu sam kontaktirao i A selektora koji je i sam rekao da manje-vise nema komunikaciju sa mladim selektorom u datom periodu.
Predlozio sam i njemu kao i mladom da odskautira pomocu programa sve klince, jer ja te programe nemam i da mi posalje linkove kako bih ih sam kontaktirao i uputio u trening prve 2-3 nedelje dok se u google disku ne rasporedi ko ce sta da radi, medjutim nisam dobio povratne poruke, osim od selektora A tima koji mi je predlozio da on odskautira klince, medjutim sve je ostalo na predlogu.
Zahvalio bih se svima na saradnji ovu jednu sezonu, bilo je interesantno iskustvo, a reprezentaciji zelim jos puno uspeha.
Last edited by Balada at 10/24/2014 8:18:55 AM