deci, in ordinea numerelor de pe tricou:
1. e frumos ca ares nu mai are SG, dar in pana mea, a luat 900k pe un jucator de 33 de ani la mijlocul sezonului. ma jur ca sunt convins ca daca cu 0 saptamana inainte de transfer nu incepeam sa dezbatem aiurea de ce au crescut preturile la guarzi, ASESOFT nu l-ar fi cumparat la pretul ala. overbid, asta e. nu ilegal, probabil ca valoarea reala e 750-800, dar suficient ca sa-mi bag unghia in gat. point is, are bani si a si economisit pana acum. daca tu crezi ca nu o sa avem un transfer de 1,5 milioane de la el pana in playoff, sau in orce moment un transfer pt un juc cu salariu de 200k atunci te inseli. e campioana si are si venituri din stadion peste noi toti.
2. speram sa profit de meciul sau de cupa dar m-am lamurit ca am echipa rpea dezumflata, chiar si pt surpirze. dar macar nu ma batut la 1000pct, deci a mai pierdut la cosaveraj fata de restul. vreau sa-l vad sa joace un meci serios in prima runda de playoff, atat
3. referitor la outsideri, cu tot respectul, dar 0 chance. tb sa fii cu capul sa nu dai playoff CT, si oricum mai sunt meciuri de campionat pana la urmatorul tur, deci la consum egal de entuziasm e over meciul. Nankatsu a dat CT in ultima etapa, dar are timp sa si-l refaca.
4. mi-e greu sa zic cine va castiga. as zice ares doar pt ca mai are loc sa adauge la echipa. sincer nu sunt convins ca tu si BD ati castiga meciurile voastre impotriva lor, DACA nu ii ghiciti.
5. last comment, meciurile de campioat sunt irelevante ca precedent. din sferturi in sus, e all in, fara sanse de surprize. in campionat, in special in meciuri cross-conferinta nimeni nu joaca la maxim, n-are de ce. iar chiar daca ar facea-o, slabe sanse ca si adversariul sa o faca la fel ca sa fie relevant.
6. oricum, iti tin pumnii. e ocazia ta de a castiga inca un trofeu. din moment ce update-ul de antrenament a avut loc azi, e greu ca ares sa adaugge ceva, iar acela sa fie in forma pt meciul cu tine. deci... go for it