Eh, zgodba letošnje sezone. Tri tekme proti težjemu nasprotniku in vsakič igramo z nižjo zavzetostjo. Tretjič celo zato, ker izgleda, da je izraelski selektor zafrknil in "ponesreči" nastavil igranje z normalno zavzetostjo namesto z levo roko.
Če bi Izrael igral z levo roko, bi bila zmaga naša, saj smo v poročilu tekme bili boljši skoraj v vseh pogledih. Še 36 podaj smo imeli, kar je res redkost v takšnih tekmah! Slovaška je v tem krogu zmagala Anglijo za 20 pik, pa je imel 6 podaj manj kot mi. Zdaj smo zunaj napredovanja tako mi (zaradi poraza) kot Izrael (zaradi nizkega razpoloženja), tako da ta tekma v bistvu nima zmagovalca. Oz. ga ima...Anglijo
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Se je pa pokazala moč branilskega dvojca Anžic-Neumann. Skupaj sta imela 43 pik s 64% metom, 4 skoke, 15 podaj in eno celo izgubljeno žogo. Tretji igralec, ki je blestel na tej tekmi, je bil Navršnik, ki niti na odlični pripravljenosti ni. Dva od teh igralcev imata 33 let, tretji pa 32, tako da se vsi poslavljajo in moram reči, da me kar malo moti, da takšna "zlata generacija" ni uspela narediti nobenega odmevnega rezultata.
Po drugi strani pa so Cimerotić, Vukojanec, Jerin...dejansko boljši od njih, čeprav niso tako "unikatni" kot recimo Anžic in še posebej Neumann. Imajo pa strašne skille in njihova najboljša leta moramo čim bolje izkoristiti.
Zdaj nam ne preostane drugega, kot upati na čudež - premagati Slovaško ter Anglijo. Ampak dokler je kaj upanja, se ne predamo!
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)