(43324) Відіграли товарку, зважаючи на те що за словами Маньяка у Білорусів ент був 9, а у нас 5, то результат крутий. Я вгадав з захистом 3-2, це нам трохи думаю допомогло. По гравцях, Косенко дебютував удачно, при зовнішній тактиці, Самборський, двоякі відчуття, 50-50...,Лукашук також молодець. З провірених бійців, ніхто каші не спортив. Хотілось би кращої реалізації триочкових, так як приблизно 30% малувато, спишем це на низький ент, і нейтральну арену. Штрафні, штрафні блін це капець, втрачаєм практично кожен матч 5-10-15 очок...звичайно, що не зможем вийти на 100%, але хотілось хоча б 80%+. Загальний відсоток 50% влучних кидків це круто. Незрозумілим для мене був факт непонятної фолючості позиції Ц, дуже багато фолів, і пояснити їх мені важко. Хоча також не сподобалось при зоні 3-2, що багато разів замічав, що наприклад проти Аз білорусів захищався наш Ц, або проти Ц білорусів захищається наш Аз, щось з цими двома позиціями при зоні 3-2 не зрослось. Це непонятно, і трохи не логічно. І при 3-2 Аз білорусів, щось забагато накидав, напевно ентузіазм зіграв своє, інакше я це пояснити не можу. Класно закрили напевно найкрутішого з Білорусів, їх ЛФа з зп 186. Вроді нічого не пропустив.
Цього тижня знову граєм з Білорусами, Маньяк кинув запит, тільки якось ніпанятна, матч на його Арені, господарі формально ми, але в розкладі пише що господар Білоруси, тому я не знаю, чи буде тут ефект майданчика у нас, чи це буде як нейтралка.
Усім удачі в майбутньому ПО!