Slazem se sa tim,i tacno je t0 da ex nije trebao sa t0m izjavom da izadje u javnost,ali ipak mi nismo neka sila,t0 mozete da vidite,koliko smo mi udaljeno od Evropske unije t0liko smo daleko od niv0a na kome igraju npr.Hrvati,mislim da bi mi oko t0ga trebali nehto da preduzmemo,a ne oko p0raza od BIH,mada je i Slavnica poraz od Izraela kosta0 f0telje(st0 Billa nije)i sad umesto da uradi i da povrati poverenje,on se raspravlja sa ljudim da li zasluzuje da bude na selektorskom mestu,Bille isrkeno t0 tvoj zadatak nije,ajde sad da posle poraza kazes,OK momci kod nas u redovima nije bas sve savrseno,pa da zavrnes rukave,ne ti se i dalje raspravljas,t0 tebi ne treba,vodi ti reprezentaciju,a ajde ostali da ti pomazemo,nemoj ljudima da mazes oci za koga treba da glasaju(ni t0 nije tv0je)ti i ostali kandidati ste igraci i nemas ti pravo da jednom kandidatu izgubish glasove recenicom "Nemoj niko da glasa za njega",ti treba da dajes primer,oni treba da se ugledaju na tebe,prvo zato shto si selektor,a drugo shto kao stariji covek,koji je sigurno prosao d0sta, ne prilici mu da tako daje komantare!!!Budimo prvo ljudi,ajde vishe bre pun mi je kurac znalaca koji se kandiduju,Bille ti si nas pretstavnik,EJ tebe BB glasa0 da budes selektor,zar im ovako vracas...molio bih da mi odgovoris na ovaj post,da vidim shta ti mislis 0 t0me,pa da vidimo gde smo i na cemu sm0,naravno trazim komantare i od drugih!!!Hvala